Teine kuulsuste poolt armastatud detox-tee on MateFit Tea, mis lubab ainevahetust kiirendada, seedimist parandada, kolesteroolitaset langetada ning magusaisu kontrolli all hoida. Seda teed kasutavad veel kuulsamad staarid, nende hulgas Nicki Minaj ja Britney Spears.

Soovid teada, mis on Beyoncé'i detox-rutiin? Ta proovis 2006. aastal Master Cleanse dieeti , et saavutada tippvormi filmi „Dreamgirls” rolli jaoks. Tema vedelikudieet seisnes segus, mis koosnes värskest sidrunimahlast, vahtrasiirupist, cayenne'i piprast ja veest ning mida tuli tarbida 6–12 korda päevas. See detox-jook aitab sul kiirelt kaalu langetada ja toidust Kuigi seda tegi Beyonce, võiksid ehk kaaluda mingit detox-dieeti, mis sisaldaks ka natuke rohkem toitvaid koostisaineid.

Anne Hathaway on tuntud 48-tunnise puhastuskuuri toetaja, et ennast punase vaiba ürituste jaoks tippvormi viia, väidab ajakiri People. Fitnessguru David Kirschi väljamõeldud puhastuskuur on oma põhimõttelt sama nagu Master Cleanse aga palju kiirem. See koosneb limonaadilaadse roosa joogi joomisest, mille nimi on LemonAid neli korda päevas 48 tunni jooksul. Kirsch rääkis ajakirjale Elle, et see vedelik on loodud puhastama sinu neere ja maksa.

Detox-mahlade puhul on kuulsused nagu Julia Stiles ja Olivia Wilde vandunud truudust BluePrint Cleanse joogile. Nende detox-joogid annavad sulle rohkem energiat ja panevad seedimissüsteemi uue hooga tööle. Veebiajakirja Popsugar kohaselt kasutab Stiles seda puhastuskuuri mitte ainult kaalukaotuse eesmärgil. See on oluline osa tema režiimist, kui ta tunneb, et on ületöötanud ja tahab oma kehale restarti teha.

Veel üks mahla puhastuskuur on Organice Avenue, mida kasutavad teiste hulgas Gwyneth Paltrow ja Naomi Watts. Ajakirja Elle kohaselt erineb see puhastuskuur selle poolest, et menüüs on ka tahkemad valikud nagu kurgisupp ja värske salat.

Allikas: She Finds