Eve Kivi vananemise ees hirmu ei tunne, toitub tervislikult ja liigub palju värskes õhus. “Tormijooksu ilusalongidele ja ilukliinikutele ma heaks ei kiida,” ütleb Eve. “Oma näonaha eest tuleb iga päev hoolt kanda.” Kõigepealt puhastus ja siis naha niisutamine, korralik kreemidoos hommikul ja õhtul. Tasub katsetada eri sarju, et leida see õige kreem, mis sobib just sinu nahale.

“Nõukaajal, kui korralik näokreem oli raskesti kättesaadav, ei olnud mul enda varustamine probleem,” meenutab Eve. Moskva kolleegide, teiste kinodiivade soovitusel hankis ta erilist ülikallist kreemi. Seda imetoodet kasutas kogu eliit. Kreemi koostisesse kuulus haruldane toimeaine vaala seljaajust, mida siis lisati naharakke uuendava toime pärast. Seda koostisainet hankisid Moskva kosmeetikud otse vaalapüüdjate käest. Nüüdseks on kujunenud Eve lemmikuks nahahoolduses Shiseido.

“Teinekord on vahe tunda isegi kraaniveega nägu pestes. Kord Guinea-Bissaus viibides märkasin, kuidas kohalik kraanivesi muutis näonaha sametiselt pehmeks ja kreemi võis kogu reisi ajaks unustada, sest seda lihtsalt ei olnud vaja!” räägib Eve. Aastaid hiljem võttis temaga ühendust visiidil kohatud Guinea-Bissau vägede ülemjuhataja ja turismiminister, kes plaanis väisata Taškendis toimuvat filmifestivali ning soovis taas Evega kohtuda. Diiva ei jätnud juhust kasutamata ja palus kaasa tuua paar pudelit kohalikku kraanivett. “Selle ma ka sain, küll palju elevust tekitades! Kui selle kraaniveega nägu pesin,  veendusin jällegi selle hindamatutes omadustes. Moskva kraanivesi mõjus aga nii, et pärast peapesu kippusid juuksed välja langema ja nahk muutus karedaks!” Eve on õnnelik, et tema maakodus Tuksis on vesi pehme koostisega ja nahale hea.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2018. aasta märtsinumbris.

Jaga
Kommentaarid