Alishat on ta pildistanud ta aga ka mõne kuu eest, kui töötas koos jumestaja Dominic Pauliga. See fotoseeria avaldati ka Itaalia Vogue'i veebilehel.

“Alisha White on osalenud nii Ameerika kui Inglismaa tippmodellisaates ja tema kohta saab rohkem infot tema blogist itsherpersona.com. Temaga oli ääretult meeldiv koostööd teha, ta on väga professionaalne ja tema pikaajaline töökogemus on talle kindlasti kasuks tulnud. Ta teab, mida fotograaf temalt ootab, ta saab poseerimisega hakkama ilma suure juhendamiseta ja see teeb kogu protsessi palju lihtsamaks. Tema karisma ja naturaalne ilu on lihtsalt hämmastavad. Ma ei suuda ära oodata, millal saan temaga taas koostööd teha,” kirjeldab Indrek.

Moefoto on miski, mis on fotograafi alati köitnud. “Mul ei ole lihtsalt seni olnud võimalusi end läbi selle väljendada. Üks minu esimese ühisnäituse projekte oligi keskendunud moefotograafiale ja kuna Eestis ei saanud ma sellega tõsisemalt tegeleda, siis läksin vahepeal muusika ja aktifotograafia peale üle.”

Indrek töötab vabakutselise fotograafina. “Londonis elades ja töötades olen oma stiili drastiliselt muutnud. Siinsed võimalused on andnud mulle tohutult kogemusi juurde, mida saan nüüd moe- ja portreefotograafia valdkonnas rakendada,” lisab ta.