Brändi viiendas kollektsioonis on suur rõhk orgaanilisest popliinist mustadel ning valgetel triiksärkidel, mis oma eripäraste detailidega ning volüümiga annavad klassikalisele triiksärgile Augustiliku omapära. Samuti on laeienenud selektsioon brändi jaoks edukaks saanud bambustrikotaažist.


Triinu Pungitsa kollektsioon “Dun” on pühendatud kasvamisele ning elule. Sügis-talvise kollektsiooni inspiratsioon on tulnud jõulisest maastiku mitmekesisest koloriidist ja energiast. Kollektsioonist võib leida sügavaid mustjaspruune, kirglike punaseid ja pärlendavaid kahvatuvalgeid toone, juurde tuhandetes värvitoonides disaineri enda loodud mustrikordusi. Tootevalik varieerub trikoost kuni mantliteni. Kollektsioon on loodud silmaspidades inimesi, kes on kirglikud ja sisemiselt tugevad.

Kristel Kuslapuu kollektsioon “Samsara” flirdib julgete vormide, värvide ja mustritega. Iga ühel on elus oma missioon saada hakkama oma pahedega ja harjumustega. Esimene samm on kõige lihtsam - endale tunnistamine. Just esimest sammu see kollektsioon sümboliseeribki. Nõiaringi, millest on raske, kuid mitte võimatu välja saada. Sügavalt isiklik ja eneseirooniline kunstiteraapiasessioon. Utoopiline ennustus või unistus maailmast, kus riietel puudub sugu ja igaüks võib olla see, kes tahab hoolimata vanusest või orientatsioonist või sellest, kas ta on kassi- või koerainimene.

KÄT kollektsiooni "From Sunset to Sunrise" iseloomustavad sügisesed toonid ning retrost laenatud lõiked, mis on uuendatud KÄTi käekirjaga - skandinaavialikud materjalid ning vimkaga detailid. Kollektsiooni iseloomustab naiselikkus ning tugevus, mis tuleb esile läbi villaste kangaste ning jõuliste lõigete.

Nii Äli Kargoja brändiga „August“ kui ka Kätlin Kikkas brändiga „KÄT“ on olnud nomineeritud Hõbenõela ning Kristel Kuslapuu Kuldnõela tiitlile. Triinu Pungits pälvis Hõbenõela 2014. aastal.