Tavaliselt lähen hommikul pärast ärkamist esimese asjana koeraga jalutama – see on kindel rutiin, mida väga naudin! Siis söön hommikust. (Getteri lemmikhommikusöögiks on pošeeritud muna röstitud leiva ja kukeseenetoorjuustuga - toim). Kindlasti teen trenni ja tavaliselt lähen kas perele külla või saan oma sõbrannaga kokku või siis olengi lihtsalt terve päeva kodus – see on kõige mõnusam. Lihtsalt olla terve päeva kodus, koristada, laulda, tantsida seal. Kodus olles tulevad igasugused toredad mõtted ja ideed, mida saan näiteks mõnel uuel kontserdil kasutada.

Kas armastad sportida ja ennast liigutada?

Jah, väga! Ma olen terve elu kas tantsuga või siis kergejõustikuga tegelenud. Ma ei kujutaks enda elu teistmoodi ette. Isegi kui on väga kiire, aga ma näen, et on pool tunnikest aega, siis kasutan seda trennitegemiseks. Samas käivad tants ja laul minu puhul käsikäes ja naudin neid mõlemaid võrdselt.

Kas on veel mõni spordiala, mis sulle väga meeldib?

Sel suvel proovisin esimest korda surfamist ja see oli väga huvitav ja äge kogemus. Lisaks tantsimisele meeldib mulle suvel väga rulluisutada ja joosta. Võib-olla selle jooksupisiku olen ma saanud enda onult ja vanaisalt. Nad käivad siiamaani jooksu- ja rulluisumaratonidel. Mina veel nii kaugele ei ole jõudnud, aga elan neile alati kaasa.

Tegeled palju spordiga – kui olulised on sinu jaoks tervislikud eluviisid? Kui tähelepanelik toituja sa oled?

Jah, see, mida ma söön, on minu jaoks sama oluline kui trenn. Ma arvan, et tervislik toitumine ja trenn käivad ikka käsikäes. Kuid päris kogu aeg ma ei jälgi, mida söön. Annan endast parima, et alati tervislikult toituda, aga kahjuks alati ei kuku see päris nii välja. Kui on hommikust õhtuni kontserdid, siis vahel on olnud hetki, kus ma siis olengi teinud endale kodus süüa ja võtnud karbiga kaasa igale poole. Aga kui viimane kontsert lõpeb liiga hilja, siis pean leppima ka Statoili ja Olerexi peatustega. Samas olen suur veejooja ja kannan vett endaga kõikjal kaasas. Trenni tehes tarbin kindlasti tavalist kraanivett ja ka enne hommikusööki joon klaasitäie. Pärast trenni meeldib end kosutada mustika-, granaatõuna- ja goji-marja-maitselise Vitaminerali veega.

Pikad ja kontserte täis päevad on kindlasti väsitavad – kuidas sa oma akusid laed?

Selle küsimuse peale tuli mul kohe mõttesse vanaema. Ma kuidagi tunnen, et kui mul on lisajõudu vaja, siis ma räägin alati kas vanaema, ema või enda elukaaslasega. Minu õde ja vend oskavad ka väga hästi minu akusid laadida. Muidugi on väga suur roll ka minu koeral. See on nii vahva, kuidas tema reageerib kõigele, mida ma teen. Ma võin kodust eemal olla kas või viis minutit ja kui ma koju tagasi tulen, siis ta reageerib sellele nõnda, nagu mind poleks mitu päeva kodus olnud. Tema reaktsioon toob nii palju positiivset – sellist energiat ja rõõmu südamesse.

Millesse sa praegu oma energia suunad?

Praegu näen ma väga palju vaeva, et enda kontserdid veel vägevamaks ja vaatemängulisemaks muuta. Soovin, et see oleks omaette elamus. Et inimesed räägiksid sellest ka mõni aasta hiljem ja meenutaksid, kui lahe show see oli. Alati on ka mõni uus lugu, mis vajab tööd ja pühendumist. Sügisel jõuab raadiotesse ka minu uus singel.

Oled kui positiivse ellusuhtumise kehastus – kas sinu juures on ka midagi, mida ise usud, et võiksid parandada?

Leian, et oluline on teha seda, mida armastad, ja ümbritseda ennast inimestega, kes sind armastavad. Elus tuleb nautida igat hetke. Ma soovin, et inimesed paneksid rohkem rõhku positiivsele kui negatiivsele. Ka minus on külgi, mille puhul tunnen, et võiksin neid parandada. Kipun asju unustama, aga kui tuleb meelde, mida tegema pidin, siis asun kohe asja kallale.

Kui hästi sa ennast köögis tunned? Kas sulle meeldib üldse kokata?

Jah, mulle meeldib väga kokata, nii et kui mul aega on, siis ma kokkan ikka päris palju.

Mis on sinu kulinaarne leivanumber?

Kindlasti toorjuustu-šokolaadikook! Mulle tohutult meeldib erinevaid küpsetisi teha ja pärast seda, kui kolisin oma koju, siis vanaema ikka iga päev ütleb, et enam ei ole üldse nii palju koogilõhna tunda. Muidu tulid koju sisse ja said juba lõhna järgi aru, et Getter on kodus ja et Getter on õunakooki teinud ning kohe saab kooki jäätisega. Mulle meeldib väga kokata ja erinevaid uusi retsepte leida ja neid kohe katsetama hakata. Nii soolaseid kui ka magusaid. Mulle väga meeldib magus, aga ma julgen öelda, et olen rohkem soolase sõber.

Lõpetuseks, on sul ka mõni suur väljakutse, mille oled endale püstitanud ja mille poole sa pürgid?

Mul neid väljakutseid ja unistusi on tegelikult palju. Tavaliselt kirjutan aasta alguses kindlad punktid või eesmärgid üles, et kuhu ma tahan selle aastaga jõuda või mida saavutada. Aasta lõpus on hea vaadata, et olengi päriselt selle ära teinud, sain hakkama! See tunne on küll täiesti kirjeldamatu. Ma tunnen, et see aitab, kui sa sead endale täpsed eesmärgid ja paned need kirja ja siis pärast loed, et sellel kuupäeval saidki selle tehtud.