Trendikas bomberjakk

Juba paar aastat tagasi alguse saanud bomberitrend muutub nüüd aina tugevamaks. Pole ka imestada, kuna mugava jaki näol on tegemist väga praktilise ja lihtsasti kombineeritava esemega, mida saab kanda tõesti kus iganes. Bomberjakke on loendamatutes stiilides, värvitoonides ja mustrites, piiriks on vaid kandja fantaasia. Nii on ka kaupluste letid bomberite alla mattunud – sinu ülesandeks on vaid sobivad välja valida.

Ketlin Bachmann interpreteering bomberjakist on peen ja stiilne. Foto: Erlend Štaub/TFW


Bomberite klassika! Tüdrukulikult roosa kerge jope on kevadistel vabadel hetkedel asendamatu. Pepe Jeans, 149,99


Oled ideaalse teksatagi otsingutel? Tee riidekapis põhjalik ülevaatus, ehk annab ise midagi kokku õmmelda? Originaalsus loeb… Kui usaldad pigem aga professionaale, tutvu maailmakuulsate moebrändide valikuga. MCQ Alexander McQueen, 385.- (netaporter.com)


Klassik aastal 2017

Tolmumantel on juba aastaid üks aegumatu garderoobi alustalasid, kuid igal aastal kohtame sellest ka uusversioone. Sel kevadel on trench-mantel vähem kehasse töödeldud ja lohvakam ent mõjub endiselt asjaliku ja stiilse valikuna. Kanna kontsakingade, tanksaabaste või tossudega.

Diana Arno liivakarva kevadmantlit ilmestavad suured taskud. Foto: Erlend Štaub/TFW


Klassikaline tolmumantel saab tänu lilletikandile hoopis trendikama ilme. Zara, 99,95


Möödunud talve suur moehitt, kampsunit ja õhukest mantlit koondav coatigan on nüüd suurepäraselt kantav ka mantlina! Sama kehtib kõikide sinu kardiganide kohta. H&M 49,99


Vormimängud

Mantel võib olla kogu välimuse juures peamiseks pilgupüüdjaks – juhul, kui sel on eriline lõige; kui see on tehtud põnevast kangast ja istub kandjale veatult. Sarnaselt klassikalistele mantlitele ei lähe erilised eksemplarid iial moest välja, sest ainulaadne stiil on teatavasti aegumatu. Siiski, kui sa ei ole agar mantlikandja, vali midagi klassikalisemat. Kui oled aga üks nende seast, keda sõna “klassika” haigutama ajab, vali erksad värvid ja vormid, mida sa naljalt tänaval ei kohta.

Ära unusta aksessuaare – põnev stilistika sõltub just tervikust. Ketlin Bachmanni disain. Foto: Erlend Štaub/TFW


Pastelltoonid on igakevadised moelemmikud. Miks mitte siis neid ka ülerõivastel kanda? Zara, 129.-


Naturaalvalge kookonilõikeline mantel sobib kandmiseks nii esinduslikul puhul kui ka vabal ajal. Ivo Nikkolo, 199,90


Sportlikud jooned

Eelistad riietuses pigem sportlikku joont? See on suund, kuhu liigub terve moemaailm – kombineeri viisakas mantel kokku sportlike jalanõudega või sea vabama lõikega jope juurde viisakad kingad. Kõige olulisem on, et tunneksid end selles, mida kannad, mugavalt.

Safaristiil on selle kevade üks trendimärksõnadest ja see suund laieneb ka üleriietele. Mugav, eks! YEAR by Raivo Holm. Foto: Erlend Štaub/TFW


Kahevärviline mantel lubab luua põnevaid komplekte. Mosaic, 139,95


Iga naise garderoobis võiks leiduda üks praktiline jope – ilmastikukindel ja liikumiseks loodud. Lebek, 119,99 (kaubamaja.ee)


Allikas: Laupäevaleht LP