Rikkalikud kaunistused

Lillemustrid on sel suvel lisaks naiselikele kleitidele võtnud koha sisse ka denimkangal. Lilli ja loodusmotiive leiab teksadele nii prinditud kui tikitud kujul. Julgematele on kauplustes saadaval isegi graffiti-stiilis ja erinevate embleemidega kaunistatud teksariideid.

Alexander McQueen suvine stiilinäide kolmveerandpikkuses tikanditega kaunistatud teksad, mille tikandimotiiv kordub ka mantlil. Foto: Scanpix


Tikand ei pea katma tervet kangapinda – juba väike detail äratab tähelepanu. Zara, 29,95


Kaunis ja naiselik nüanss tikandi näol annab isegi väga lihtsatele vabaajarõivastele trendika ilme. H&M, 24,99


Teksamantel on suurepärane alternatiiv tolmumantlile – kanna suvel ülerõivana, sügise saabudes aga trendika jakina. Kui oled õmblemisega sina peal, proovi ainulaadne pilgupüüdja ise kokku õmmelda! Roberto Cavalli, 1230.- (netaporter.com)


Paigatud ja rebitud

Soovid suvel veidi vabamalt võtta? Rebitud teksapükste kandmisega just see tunne kaasnebki – ja sõna “rebitud” all ei pea me silmas üleni lõhkist põlveosa või narmendavat alläärt. Kõike saab doseerida vastavalt sinu stiilile, kuid juba paar “auku” siin-seal lisavad sulle veidi mässumeelsust. Kui end hästi tunned, on seda ka teistele näha!

Tommy Hilfigeri rebitud ja paigatud püksid on piisavalt “räsitud”, ent jätavad pintsaku ja saabastega sobitatult siiski igati asjaliku mulje. Foto: Scanpix


Ei suuda otsustada, kas kanda tumedaid või heledaid teksasid? Palun, siin on üks kuldne kesktee! Guess Jeans, 129,99 (kaubamaja.ee)


Lõhkiste teksapükste kandmine on märk muretust meelest ja nooruslikkusest – kui mitte igapäevaselt, siis näiteks lõkkeõhtul kindlasti! H&M, 39,99


Proovi trendikas kolmveerandpikkuses pükse kombineerida nii soliidse kingapaari, madalate sandaalide, tossude kui poolsaabastega – saad iga kord uue tulemuse. Just selles peitubki praktiliste teksapükste võlu. Lindex, 19,95 (lindex.com)


Naiselikud valikud

Kui sa pole just suurem teksapükstekandja, siis sulle on mõeldud kõikvõimalikud kleidid, tagid, pluusid, seelikud ja aksessuaaridki, mida praegu denimist saada on. Sarnaselt teksapükstele sobivad ka need (või vähemalt suur osa neist) aastaringseks kasutamiseks.

Põneva lõikega seelik on tõeline pilgupüüdja – et selle kandmisel kindla peale välja minna, hoia muu rõivastus ja aksessuaarid pigem lihtsatena. Zara 17,99 Foto: Zara


Teksakleit on sportlik ja lõbus alternatiiv sinu tavapärasele suvekleidile. H&M, 29,99


Särkkleiti saab kanda nii kleidi kui tuunikana pükste või retuuside peal. Väga mugav! Madewell, 155.- (netaporter.com)


Tume teksaseelik sobib nii juulis kui detsembris kandmiseks. Laupäevaselt lihtsa komplekti saad juba siis, kui kannad selle juures tenniseid ja t-särki. Versace Jeans, 159,99 (kaubamaja.ee)


Allikas: Laupäevaleht LP