2. Kasuta lusikaid, et silmade paistetust vähendada
Kui su paistes silmad reedavad, et oled pulmapäevale eelnenud ööl magamata või liialt kaua pidutsenud, haara näppu sügavkülmas hoitud lusikad, et paistetust vähendada. Hoia lusikaid sügavkülmas umbes 20 minutit ning seejärel suru neid õrnalt silmadele - see paariminutiline protseduur aitab turset hõlpsalt vähendada!

3. Kasuta tumedate silmaaluste varjamiseks huulepulka
Enne, kui kasutad tavalist peitekreemi, kanna pintsliga silmade ümber oranžikaspunast huulepulka - nii saad märksa parema tulemuse!

4. Lisa vatitiku abil ripsmetele volüümi
Vatitiku ja särapuudri kombinatsioon võimaldab sul ripsmetele volüümi lisada. Kanna ripsmetele üks kiht ripsmetušši, seejärel tõmba särapuudrisse tupsutatud vatitikkudega piki ripsmeid ning alles siis kanna peale uus kiht ripsmetušši. Lisaks volüümi andmisele aitab särapuuder ka su ripsmetušil paremini peal püsida.

5. Kurgiveega paistes näo vastu
Kui su nägu on tursunud, on heaks abimeheks külm kurgivesi, mis paneb tänu antioksüdantide rohkusele su näonaha elama.

6. Kanna peitekreemi ka silmade alla
Peita väsinud ja tumedaid silmaaluseid peitekreemiga, kandes seda kolmnurgana silmade alla. Alusta kandmist silma sisenurga alt ning liigu mööda põske allapoole, tõmmates peitekreem silma välisnurga alla kolmnurgaks. Muuhulgas lisad nii silmadele sära!

7. Ära kasuta liiga säravat highlighter'it
Pulmapäev on päev, mil sinust tehakse väga palju pilte, mistõttu ei tohiks näole sära andmisega liialdada. Vali pigem naturaalne meik!

8. Ära päevita vahetult enne pulmapäeva
Solaariumis käimist või rannas päevitamist ei ole kolm päeva enne pulmapäeva mõistlik teha - kunagi ei või kindel olla, et sa ära ei põle! Seda enam, et punetavat või liialt oranži nahka ei taha pulmapäevaks ju keegi! Kui kasutad isepruunistavat kreemi, siis tee ka seda paar päeva enne pulmi, mitte eelneval õhtul - ootamatud laigud kehal või sinu valgel pulmakleidil ei ole kindlasti teretulnud.

9. Kui valid õlgadeta kleidi, väldi 48 tundi rinnahoidja kandmist
Nii saad olla kindel, et sinu kehal ei ole rinnahoidja jälgi ning kui selle aja jooksul siiski ka päikese kätte satud, ei jää sinu õlgadele rinnahoidjate rante.

10. Meik, mis püsib kaua peal
Kuna pulmapäev on pikk ning leiab tihtilugu aset palava ilma käes, hoolitse selle eest, et sinu näonahk oleks korralikult niisutatud - nii püsib meik kauem peal! Heaks abimeheks on ka mitsellaarvesi, mida leiad pea iga kosmeetikabrändi tootevalikust.

11. Ära näljuta end
Kuigi pulmade eel peavad pruudid tihtilugu dieeti, ei tohiks radikaalse ravitoitumisega vahetult enne pulmapäeva siiski algust teha - selle tulemuseks võivad olla vistrikud ja elutu nahk. Enne pulmapäeva tasub hoopis ohtralt vett juua!

12. Vali klassika
Jäta meelde - trendid mööduvad, aga sinu pulmapidid jäävad igavesti alles. Seepärast vali pigem klassikaline stiil ning väldi pulmapäeval suurte trendide järgimist - see kehtib nii soengu, meigi kui ka riietuse puhul!

13. Harjuta, harjuta, harjuta
Enne õiget pulmapäeva tasub kõik kodus või salongis mitu korda läbi proovida - olgu selleks meik, soeng, keha- ja nahahooldus või muu säärane. Soovitatav on harjutada ka pulmakingade kandmist, sest halb oleks üllatus, kui need sul pulmapäeval kohe hõõruma hakkavad!

Allikas: Daily Mail