… kas oled pigem suhtleja või mitte. Värvieksperdid räägivad, et punast värvi uks tähendab, et sa ei karda enda eest seista ja oma arvamust avaldada. Sinine uks aga tähendab, et suudad olenemata olukorrast enamasti alati rahulikuks jääda. Roheline aga peegeldab traditsioonilisi väärtusi ja must näitab sinu konservatiivsust, järjepidevust ja reserveeritust.

Sinu sokisahtel ütleb...

… kui organiseeritud ja täpne sa oled. Tehtud uuring tõestab, et hästi organiseeritud ja detailidele keskenduvatel inimestel kipub olema kaootiline ja segamini sokisahtel – sul lihtsalt pole aega, et lisaks kõigele ka selle koristamist ette võtta.

Sinu voodialune ütleb…

… kui rahutu sa oled. Enamikul inimestel – isegi neil, kes armastavad puhast ja organiseeritud kodu, valitseb voodi ja kappide all segadus. Kui oled üks neist, kelle kohta see ei käi, oled tõenäoliselt rohkem rahutu meelega ja üritad kogu end ümbritseva üle kontrolli omada.

Sinu diivanipadjad räägivad…

… nii mõndagi sinu iseloomu kohta. Laiad ja jõulised triibud näitavad, kui enesekindel sa oled ega hooli sellest, mida teised inimesed mõtlevad. Täpid peegeldavad sinu rõõmsameelsemat poolt, loomamustrid sinu loomingulist iseloomu ja geomeetrilised mustrid tähendavad tihti, et oled hästi organiseeritud.

Sinu duširuum ütleb…

… kas oled üksildane või mitte. Kui jääd kauaks duši alla või vanni, soovid tõenäoliselt millegi eest põgeneda ja soovid üksi olla.

Sinu köögikapp teab…

… kas oled otsekohene ja spontaanne või mitte. Ühes uuringus selgus, et inimesed, kes joovad musta kohvi, on otsekohesemad, latte-eelistajad soovivad kõigile meeldida ja need, kes joovad magusat kohvi. on spontaansemad ja südames nooruslikud.

Sinu voodi ütleb…

… kui tihti sa trenni teed ja kuidas oma töösse suhtud. Kui arvad, et hommikuti voodi ära tegemine on aja raiskamine, on suurem tõenäosus, et sa pole oma tööga rahul ja väldid ka jõusaalis käimist. 68 000 inimese seas läbi viidud uuring näitas, et inimesed, kes teevad hommikuti oma voodi ära, suhtuvad oma töösse positiivsemalt ja käivad ka regulaarselt trennis. Psühholoogide sõnul võib see näidata, et õnnelikud inimesed üritavad ka kõike muud oma elus korras hoida.

Sinu seinavärv näitab…

… kui neurootiline sa oled. Psühholoogid on leidnud, et inspireerivad tsitaadid ja postrid on neurootilisuse märk ning inimesed, kelle seinu need ehivad, soovivad end julgustavate sõnadega ja fotodega rahustada.

Sinu töölaua tool räägib…

… kui hea läbirääkija sa oled. Uuringust selgus, et inimesed, kes istuvad kõvemal toolil, on paremad läbirääkijad, kui need, kes istuvad pehmel istekohal. Selgus, et mida kõvemal pinnal istud, seda kindlamad on ka sinu tehtud otsused.

Sinu garderoob ütleb…

… kas hoiad minevikust kinni või mitte. Kui su garderoob on täidetud vanade riietega, mis sulle enam isegi selga ei mahu, armastad tõenäoliselt rohkem mälestusi, mis nendega seotud on, kui neid riideid päriselt kanda. Mida teha, et kappi siiski ruumi juurde saada? Tee igast esemest pilt ja vii need riided seejärel taaskasutusse.

Segadus sinu kodus näitab…

… kui loominguline sa oled. Tuleb välja, et inimesed, keda ümbritseb segadus, pakuvad välja paremaid ideid. Vastupidiselt aga korras ja organiseeritud ruum muudab sind lahkemaks.

Allikas: RD