Foto: Vida Press

Erk põsepuna
Nüüd on aeg panna rõhk põskedele. Vali mahlakas virsikutoon või klassikaline roosa ning kanna seda põsesarnade kõige kõrgematele kohtadele, jättes mulje, et see peaaegu ühendub lauvärviga. Kui jätad ülejäänud jumestuse tagasihoidlikuks ja klaariks, on tulemuseks tõeliselt päevitunud jume.

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Kristallidega rikastatud nahahooldus
Ametüst, roosa kvarts, tsitriin – just selliseid tervendavate kristallide nimetusi näed järgmisel aastal oma nahahooldustoodetes. Nahahooldus hakkab lisaks välimisele ilule hoolt kandma ka sinu sisemise heaolu eest. Lisaks sellele on kristallidega rikastatud tooted kõrge kvaliteediga, terapeutilise lõhnaga ning loomulikult imeilusad.

Foto: Vida Press

Värske nahk
Hüvasti, modelleerimispalett! Head aega ka ülikeerulised YouTube’i jumestusõpetused. 2018.aastal on fookuses puhas, loomulik nahk. Seega vaheta tugeva katvusega jumestuskreem toonitud päevakreemi või väikeses koguses peitekreemi vastu. Sinu eesmärk on nahka ühtlustada, mitte katta.

Foto: Vida Press

Erkroosad huuled
Fuksiatooni huuled on uuel aastal tõelised hitid. Tasakaalusta silmapaistev toon loomuliku jume ja tumedate ripsmetega.

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Soenguaksessuaarid
Tere, lipsud ja klambrid! Lihtsad, aga unikaalsed juuksekaunistused on nüüd saamas eriti populaarseks. Lisa näiteks suure juuksenõelaga klassikalisele krunnile mängulisust.

Foto: Vida Press

Lühikesed juuksed
Kuigi õlgadeni ulatuvad juuksed on jätkuvalt populaarsed, võid mugavustsoonist veelgi enam välja astuda ja juuksed isegi lühemaks lõigata. Tulemus on garanteeritult stiilne!

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Läikivad huuled
Asi on ametlik: huuleläige on tagasi, tugevamalt kui kunagi varem. Vastupidiselt 90ndate ilulemmikule on hetkel laineid lööv huuleläige mittekleepuv ja mõjub huultele niisutavalt. Näita seda trendi tõeliselt oskuslikult nii loomulikult läbipaistva läike kui kergelt roosaka tooniga.

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Sära, sära, sära
Läikivad huuled. Silmipimestavalt sädelevad silmalaud. Tänu staaride jumestuskunstnikule Pat McGrathile on särav jumestus üha suuremat populaarsust kogumas. Kardad, et näed välja nagu diskokuul? Kanna vaid väike kogus sädelevat lauvärvi liikuva lauosa keskele. Nii püüab see valgust (ja teiste pilke!) iga kord, kui pilgutad.

Allikas: PureWow