Black Catwalk juhatatakse sisse kell 19:30 filmi- ja kostüümikunstiteemalise vestluspaneeliga, milles arutletakse kostüümikunsti olulisuse üle filmis ning vaadeldakse kostüümikunstiõppe olukorda Eestis. Ühtlasi vaadeldakse välisproduktsioonide Eestisse toomise võimalusi ning eestlastest tegijate kaasamist neis. Vestlusringist võtavad osa moe-, teatri- ja filmikunstnik Reet Aus, kostüümikunstnik ja loovjuht Jaanus Vahtra, kostüümikunstnik Denis Girenko ning režissöör Tanel Toom. Paneeli modereerib kunstikriitik ja Baltika loovjuht Anne Vetik.

Peale lühikest vaheaega jätkub sündmus kell 20:30 Black Catwalkiga, milles oma loomingut asuvad esitlema noored Eesti moekunstnikud Anne Liis Puhk, disaineriduo Britta Liisa Brutus ja Arle Kivisaar,
Karl-Christoph Rebane, Karola Kaugema, Kirke Talu, Kätlin Haak, Liina Liesment ning Reila Saarmäe.
Showl esitletavad iga disaineri kolm komplekti on loodud spetsiaalselt eesoleva moesündmuse tarbeks ning on inspireeritud moeloojate endi lemmikfilmidest.

Õhtut jääb lõpetama Johannes Magnus Aule dokumentaalfilm “Pocahontas”. Läbi moe prisma jälgitav feminismi-teemaline lühifilm ühendub moebrändide koolitusplatvormiga “Creative Narva”, mille raames lõi samanimelise ning -teemalise kollektsiooni moekunstnik Karl Kristjan
Steinberg koostöös enda juhendatud parimate EKA tudengitega, teiste seas ka PÖFF: Black Catwalkil osalev Britta Liisa Brutus. Pocahontase kollektsioon lõi uut disaini ja uusi koostöökohti, mis panid feminismi uude, relevantsesse ja positiivsesse konteksti.

Moesündmuse PÖFF: Black Catwalki pileteid hinnaga 15 eurot on veel saadaval Piletilevi keskkonnas.
Rohkem informatsiooni Facebookis.