Põlveni ulatuvad püksid. Püksid, mis lõpevad põlvekõrgusel, on sinu kui puusaka naise jaoks väga hea variant. Eriti siis, kui need on pigem kitsad ja näitavad täies ilus kogu su loomulikku kurvikust. Viimistletuma välimuse jaoks otsi endale tõstetud vöökohaga püksid, kasuta vööd, lisa ilus pluus ja kontsadega kingad. Argipäevasemat komplekti täiendavad tanksaapad, baleriinad või kaunistustega madalad kingad.

Kõrge vöökoht. Kõrge vöökohaga lühikesed püksid on ideaalsed pirnikujulise kehaga naistele, kelle puusad ja reied on ülakehast laiemad. Sale, vööga rõhutatud vöökoht muudab keha visuaalselt liivakellakujuliseks. A-lõikelised alt laienevad püksid pakuvad kandmiseks piisavat mugavust.

Lihtne disain ja puhtad värvid. Mida pilkupüüdvam on su riietus, seda enam see rõhutatud kehaosadele tähelepanu tõmbab. Külluslikult kaunistatud ülemise osaga koos tasakaalustavad puusi lihtsa joonega lühikesed püksid, mis näitavad keha proportsionaalsemana. Pikitriibuline kangas mõjub samuti hästi, pikendades visuaalselt jalgu ja andes kehale üldiselt saledama joone. Kui sul on tavalisest laiemad puusad ja reied, siis on just puhastes värvitoonides pikemad, ruumikamad ja kõrge vöökohaga püksid need, mis sulle sobivad.

Allikas: She Finds