Poolsaapa võidukäik

Kui sul on võimalik osta selleks hooajaks üks jalatsipaar, siis olgu nendeks poolsaapad. Oma säärepikkuse poolest on nad tõeliselt praktilised – kanna kolmveerandpikkuses pükstega, seelikutega või torka püksisääred saabastesse. Kõige trendikamad kombineerivad juurde värvilisi ning mustrilisi sukki.

Burberry Prorsumi kollektsiooni sügishitt – ussimuster – ulatub ka aksessuaaridele. Mänguruumi kui palju! Foto: Bulls

Poolsaapad võivad olla klassikalised ja pruunid-mustad… või siis hoopis vastupidi, tõeliselt toretsevad! Kui vajad välimusse just seda näpuotsatäit vürtsi, kaalu selliste soetamist. Tamaris, 59,95

Kui eelmisel aastal ilmusid moelavadele üle mitme aasta esimesed sokkide ja kingade-saabaste kombinatsioonid, tegi nii mõnigi suuri silmi. Tänaseks on sokid olnud loendamatute kollektsioonide stilistikaelement number üks ja põhjusega – seda on väga lihtne ka tavainimesel kanda. Hea võimalus, kuidas muuta kogu riietus hoobilt väga trendikaks. Kui aga kahtled, jää tavaliste sukkade juurde.

Tommy Hilfiger seob daamiliku kinga ja tütarlapselikult õrna soki võrratuks koosluseks. Foto: Bulls

Sokk ei sobi mitte iga kinga sisse – veidi edevust tuleb igatahes kasuks! Kurt Geiger, 124,99 ABC King

Tossud ja Oxfordi-stiilis kingad on sel hooajal jätkuvalt populaarsed, aga mugavatest kingadest rääkides mainime nüüd ka kontsakingi! Madala laia kontsaga kingad on igapäevase kontsakandja parimad sõbrad. Kitsalt ümarad kinganinad on muutunud veidi kandilisemaks, lubades ka varvastele enam ruumi. Seega, me ei pane sugugi pahaks, kui sa paadunud tossufännina hakkad nüüd täielikuks kingainimeseks.

Michael Korsi kuldkingake muudab jala visuaalselt väiksemaks. Foto: Bulls

Klassikaline king, mida sobib nii tööle kui õhtul teatrisse minnes jalga panna. HÖGL, 139,99, Kaubamaja

Suures mugavuse- ja sportlikkuse tuhinas pole unustatud ka naisi, kes elu kontsadeta kuidagi ette ei kujuta. Kõige popimates kontsakingades kohtuvad erinevad detailid (pandlad, nöörid, lukud) ja materjalid (erinevad tekstuurid naha ja kanga näol). Ja taaskord ei tasu unustada mustrilisi või värvilisi sukki-sokke, mille abil riietusele veel põnevust lisada.

Väike platvormtald lubab jalal end veidi mugavamalt tunda. Burberry Prorsum Foto: Bulls

Erinevate nahkade kombinatsioon muudab kinga tõeliseks pilgupüüdjaks. Tamaris, 69,95

Allikas: Laupäevaleht LP