Spekulatsioonid juba sündinud beebist on ümber lükanud kuningliku pere vaatlejad, kinnitades, et palee annab lapse sünnist avalikkusele teada.

Uudiste valguses selgub aga ka see, et ükskõik, kas tulevane kuninglik beebi on poiss või tüdruk, ei saa ta oma tiitliks ei printsi ega printsessi. Tundub üllatav, aga selleks on oma, kunagi kehtestatud, põhjus.

Kui prints George V oli võimul (ligikaudu aastal 1917), limiteeris ta pereliikmete arvu, kes kuningliku tiitli osaliseks saavad, vahendab Daily Mail. Nimelt kehtestas mees tollal sellise reegli, mis tähendab kohandatuna seda, et prints Harry on prints Walesi teine poeg ja seega ei garanteeri see talle uhket ja säravat tiitlit. Harry lapsed on kuninglikus liinis piisavalt kaugel, et kõrgeaususe tiitlit mitte saada. Juhul, kui kuninganna Elizabeth neile seda anda ei plaani, siis seda ka ilmselt ei juhtu.

Kui Meghan ja Harry saavad poja, võib ta tiitliks saada krahv Dumbarton, kui tütre, siis võib tiitliks kujuneda leedi (eesnimi) Mountbatten-Windsor. Kui paar saab esimesena tütre, siis iga poeg, kes tuleb järele, saab ilmselt tiitliks lord (eesnimi) Mountbatten-Windsor. Pole ka paha, eksole?

Kui suur on tõenäosus, et kuninglik beebi pääseb kunagi troonile? Kuna prints Harry on trooni liinis kuues, siis oleks tulevane beebi seitsmendal positsioonil. Seega suure tõenäosusega võivad paari lapsed rahulikult hingata ja võimule ei pääse.

Allikad: Cosmopolitan ja Harper's Bazaar