Jäära rõõmustab see, kui ta saab rööprähelda ehk tegeleda samaaegselt mitme asjaga. Lisaks meeldib Jäärale see, kui ta riskib millegagi ja see tasub ennast ära. Kõige rohkem meeldib Jäärale aga võita.

Sõnn (20. aprill - 20. mai)

Tead seda tunnet, kui lähed voodisse ja linad lõhnavad ning tunduvad nii puhtad, head ja värsked? Samal ajal tunned, et voodi on tõsiselt mugav, padjad kohevad ja saad aru, et ilmselt tuleb sul maailma parim uni. Just sellist luksust naudib Sõnn.

Kaksikud (21. mai - 20. juuni)

Kaksikud muudab tohutult rõõmsaks see, kui ta leiab kellegagi ühise jutusoone. Nii on Kaksikul põnev, ta tunneb, et see arendab teda ja talle pakub palju elevust nii enda arvamuste väljendamine kui ka teiste arvamuste kuulmine.

Vähk (21. juuni - 22. juuli)

Vähki rõõmustada on lihtsam, kui arvad. Pead tema suunas tegema vaid pisikese tundeavalduse või neid raskes olukorras toetama. Näiteks hoiad käest kinni, kui ta on närviline või teed talle suppi, kui ta on haigeks jäänud või mudid hoopis ta jalgu peale pikka ja väsitavat päeva. Vähile meeldib, kui ta tunneb, et tema eest hoolitsetakse.

Lõvi (23. juuli - 22. august)

Lõvile pakub kõige rohkem rõõmu see, kui ta saab olla tähelepanu keskpunktis. Selleks võib olla näitlemine, loengu andmine, kõne pidamine või midagi muud taolist. Lõvid naudivad seda, kui kõigi pilgud on suunatud just neile. Lõvidele pakub rõõmu ka see, kui nad saavad teistega lahked olla.

Neitsi (23. august - 22. september)

Võib-olla nad ei räägi sellest, aga neitsile meeldib väga, kui asjad tema elus on organiseeritud ja korras. Näiteks kui Neitsi ütleb sulle, et koristas täna kapid põhjalikult ära, võid kindel olla, et ta tunneb end rahulolevana.

Kaalud (23. september - 22. oktoober)

Kaaludele meeldib olla perekondlikul õhtusöögil, kus on palju inimesi, kellel on tore ja kes naudivad teineteise seltskonda ning saavad omavahel läbi. Kaaludele meeldib ka inimesi omavahel tutvustada, kui neist võiks saada paar.

Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Skorpionile meeldib lugeda raamatut, vaadata filmi või teha midagi, mis on otseselt nendega seotud. Lisaks meeldib Skorpionile, kui teda mõistetakse ja kui tema ideed-mõtted ei tundu teistele võõrad.

Ambur (22. november - 21. detsember)

Amburit rõõmustaks näiteks see, kui ta planeerib uut reisi ja mõtleb detailidele. Ta mõtleb inimestele, kellega ta kohtub, kohtadele, kuhu ta läheb ja kultuurile, mida ta naudib. Amburile meeldib viia end elevusse mõeldes mingile tulevale sündmusele.

Kaljukuts (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukitse rõõmustab väga see, kui tal on oma aega. Kuna Kaljukits tahab olla mingis pidevas tegevuses ja hoida end hõivatuna, siis on oma isiklik aeg talle oluline, et koondada mõtteid ja säilitada tasakaalu.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja on väga rõõmus, kui ta saab teha midagi teiste inimeste heaks ja muuta maailma paremaks. Nad ei pea kogu maailma päästma, et olla õnnelikud, aga kas või prügi sorteerimine või midagi taolist muudab neid juba õnnelikumaks.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Kui Kalad midagi teevad, mis on seotud kunstiga või mis toetab kunsti, siis muudab see neid õnnelikuks. Kunst ei pea tähendama aga ainult maale, vaid selleks võib olla ka kontsert, teater ja muu taoline loominguline tegevus.

Allikas: popsugar.co.uk