Võimalik, et kusagil südamepõues ta isegi hoolib, kuid see emotsioon on nii sügaval, et ta ei leia selleni nii ruttu otseteed. Vahel aga teevad sind sisimas hukka mõistvad inimesed nägu, et võid nende peale iga kell kindel olla, kuid kohe, kui oma selja keerad, ei hoia nad kommentaare tagasi. Kahtlustad, et kellegi sinu tuttava emotsioonid ei pruugi tõetruud olla? Need on tähemärgid, kellesse sarnased mängud on sünnist saati sisse kodeeritud.

VEEVALAJA (20. jaanuar – 18. veebruar)

Iga Veevalaja tunneb ebamugavust, kui tema kõrvale juhtub väga emotsionaalne inimene. Kahtlemata eelistaks ta teha ükskõik mida muud, kui rahustada nutvat sõpra või vihastunud elukaaslast. Sellegipoolest ei saa öelda, et Veevalajad on sotsiopaadid. Nad teavad, et nad ei paista just kõige paremas valguses jäädes külmaks ja endassetõmbunuks hetkel, kui keegi nende juurde elu üle kurtma tuleb.

Niisiis, nad mängivad hoolivust hetkeni, kui leiavad piisavalt kaaluka põhjuse, et ennast viisakalt välja vabandada ning minema hiilida. Just see omadus teeb Veevalajast väga vastuolulise inimese: ühel hetkel on ta soe ning järgmisel – külm kui jääpurikas.

KAKSIKUD (21. mai – 20. juuni)

Võimalik, et Kaksikute ümber on lihtsalt liiga palju inimesi, kellele nad oma tähelepanu pöörama peaks, et neil lihtsalt ei jagu abikäsi igale vajajale. Nad annavad väga palju lubadusi, garanteerivad, et on iga kell sinu jaoks olemas, kuid lõppude lõpuks ei jõua nad ikkagi olla igas kohas, kuhu nad ennast lubanud on. Nad armastavad inimesi, kuid suudavad tõeliselt hoolivad olla vaid väheste suhtes.

Sellegipoolest hoolivad Kaksikud väga sellest, kuidas ühiskond neisse endisse suhtub. Nad on väga aktiivsed sotsiaalmeedias, jätavad alati õigeid kommentaare ning julgustavad teisi, seega kõigil jääb mulje, et nad hoolivad neist.

AMBUR (22. november – 21. detsember)

Amburid tahavad, et kõik arvaks, et nad on väga hoolivad, toetavad ning läbinisti positiivsed inimesed, kuid see ei ole alati nii. Täpselt nii, nagu ka teistel inimestelgi, on nendel omad tujud ja ajad, kui nad peavad ainult endale mõtlema. Nii energiline, kui Ambur ka poleks, ei ole tema energiavarud ammendamatud. Samas, ei taha nad kedagi ka alt vedada, seega selle asemel, et lihtsalt ausalt tunnistada, et neil pole täna millegi jaoks jõudu, teesklevad nad hoolimist ja valmidust sinu nimel ükskõik mida tegema.

NEITSI (22. august – 23. september)

Neitsid on väga kannatlikud nende hinnangul rumalate ja kitsalaubaliste inimeste suhtes. Tihti teesklevad nad, et too mõttetus, mida nende vastas seisev inimene suust välja ajab, pakub neile vägagi huvi, kuid tegelikkuses ootavad Neitsid lihtsalt hetke, et saaks oma nutikate ütlemistega ülejäänutele tõestada, et kõneleja on täielik totu.

Neitsidele meeldib jälgida, kui olukorrast valesti aru saanud inimene ennast oma jutuga nurka ajab ning kui selleks peab teesklema huvi, siis seda nad ka teevad. Neitsid võivad tunduda vestlusest vägagi huvitatud, kuid võimalus on suur, et nad valmistuvad hoopis oponendi arvamust maha tegema.

LÕVI (23. juuli – 22. august)

Paljud inimesed näevad selles tähtkujus teenäitajat ning otsivad tihtilugu Lõvi heakskiitu, nõuannet või soovitust. Kuid reaalsus on see, et teda lihtsalt ei jagu kõikjale ning hetkel, kui keegi (mitte nii väga lähedane talle) tahab abi, ei ole Lõvi kuskilt leida. Lõvi on see inimene, kes iga kord sind juhuslikult kohates ütleb: „me peaks kohvideidile minema”, kuid ei helista iial, et antud ideed teoks teha.

Allikas: YourTango