1. Selfie'de üleküllus

Turner selgitas, et märkimisväärselt ebapopulaarseks muutuvad jälgijate seas pildid, mis on tehtud endast peeglist, takso tagaistmel ning liftis.

2. Foto riietusest, mis on tehtud ülevalt alla

Kuigi selline foto on oma aja juba ära elanud, ütleb Turner, et kuna pildil saab näha palju silmapaistvaid detaile ning see on pea igal inimesel täiesti omanäoline, on see kõigist teistest kõige vähem klišeelikum.

3. Fotoseeria ühest riietusest

Ei, sa ei võida kuigi palju „meeldimisi“, kui postitad endast ühes ja samas riietuses mitu järjestikust pilti – ainus, mida muudad, on poos. Turner teab, et tavaliselt vajutavad jälgijad südamekesega nuppu vaid ühel neist fotodest ning ignoreerivad teisi – nad on valmis juba millegi uue juurde liikuma.

4. Foto oma lõunast

Foto hommikusöögist ja/või lõunast on tänaseks päevaks juba miski, mis kuulub minevikku. Turner naerab: „Kui palju pilte ilusatest kohvidest ja avokaadoga võileibadest me ikka vaadata jaksame?“

5. Foto, mis on ilmselgelt lavastatud

Kui sa saad kohe pilti vaadates aru, et selles olevad detailid on piinliku täpsusega sätitud ja spetsiaalselt Instagrami jaoks loodud, ei lähe sel sotsiaalmeedias kuigi hästi. Üleposeerimine tapab igasuguse ehtsuse ja muudab inimesed kahtlustavaks ka selle osas, mida nii-öelda „reaalajas“ teed ja postitad, selgitab Turner.

Kas nõustud selle nimekirjaga? Kas mõni klišee unustanud? Anna meile sellest kommentaarides teada!