Ekspertide sõnul on Meghan ja Harry atraktiivne paar ning just seetõttu on nende esimene laps kindlasti avalikkuse huviorbiidis üle kogu maailma.

See pole enam kellelegi üllatuseks, et Meghanil on väga hea stiilitaju ning teadaolevalt on tema eesmärgiks järgida kindlat moejoont ka siis, kui asi puudutab beebitarbeid, muuhulgas riideid, esmaabitarbeid ja isegi mänguasju – ühesõnaga kõike, mida tema laps igapäevaselt kasutama hakkab.

Kui laps saab vanemaks, siis ükskõik mida väike poiss või tüdruk ka ei kannaks, selle võtavad omaks paljud lapsevanemad, sest last pildistatakse avalikel üritustel tuhandeid kordi ning fotosid jagavad meediaväljaanded üle kogu maailma.

Teadusuurijate sõnul, kes just kuninglikule perekonnale keskenduvad, on selline nähtus kõige enamlevinud kuninglike beebide esimese seitsme eluaasta jooksul, kuid tõenäoliselt jätkub see vähemalt mingil moel kogu tema esimese kahekümne eluaasta jooksul.

Suure tõenäosusega on Meghan juba praegu uue pereliikme saabumiseks valmistumas ning paari kuninglikus kodus võib olla suures koguses beebiriideid ja mänguasju ootamas.

Hiljuti külastas 37-aastane tulevane ema New Yorki, kus pidas suursuguse beebipeo. Ekstravagantne üritus oli Meghani viiepäevase USA reisi tipphetk ning ta veetis aega oma staarsõpradega, külastades mitmeid suurlinna peeneid paiku.

Meghani kuulsad sõbrad korraldasid talle beebipeo eksklusiivse The Mark hotelli katusesviidis, mis väidetavalt maksis ühe öö kohta enam kui 65 000 eurot.

Beebipeo külaliste seas olid muuhulgas tennisestaar Serena Williams, Abigail Spencer, kes on Meghani endine kaasnäitleja tuntud telesarjast „Suits“ ning stilistist sõbranna Jessica Mulroney.

Peol oli kohal ka Misha Nonoo, kes on kuulujuttude kohaselt just see müstiline sõber, kes Meghani ja Harry kokku viis.

Pärast pidu suundus tulevane ema eralennukil tagasi Inglismaale oma printsi juurde ning väidetavalt korraldasid selle lennu paari sõbrad George ja Amal Clooney, kes lennuki eest ka maksid.

Allikas: Daily Express