Need lisavad su näole aimatavat sära – isegi, kui sa end muidu ei meigi, tupsuta valgustpeegeldavaid tooteid ninaseljale ja põsesarnadele.

Vali musta asemel pruun

Mis puudutab silmameiki, soovitab jumestuskunstnik mustale pruuni eelistada. Põhjus peitub selles, et must muudab silma visuaalselt väiksemaks. Proovida tasuks ka ploomilillasid toone, mis sobivad enamike silmavärvidega. Rangele mustale lainerijoontele pakub ta alternatiiviks hajutatud šokolaadipruuni silmapliiatsijoont.

Pehmenda kulmujoont

Kuigi konkreetne kulmujoon on aeg-ajalt moes, mõjub naturaalne ent hooldatud kulmukaar alati loomulikuna. “Pehmenda” kulmukaart, täites kulmudes olevad “augud” kulmupliiatsi või lauvärviga, mis on su juustest veidi heledam. Oled blond? Proovi pruuni kulmugeeli.

Eelista kreemjat konsistentsi

Mis puudutab põsepuna, siis eelista alati kreemjaid variante – need hajuvad ja “sulanduvad” paremini sinu nahaga. Samas, küpsemas eas daamid peaks siiski jääma puuderjate koostiste juurde – geeljad koostised neile ei sobi.

Väldi säravaid tooteid

Erinevad pärlmuttertooted töötavad vaid kunstvalguses. Veelgi enam, pea meeles, et sellised tooted toovad eriti välja väikesed kortsukesed – seega eelista pigem matte tooteid.

Värvi heledamaks

Juuste puhul kehtib kuldreegel – heledam tundub noorem. Mida tumedamad on juuksed, seda suurem kontrast tekib nahaga. See omakorda toob välja kõik naha ebatasasused ja ka kortsukesed. Samas tasub meeles pidada, et “noorendavana” tundub juuksevärvitoon, mis on paar tooni sinu loomulikust juuksevärvist noorem.

Lisa juustele sära

Säravad juuksed on nooruse tunnuseks, pole kahtlustki – küsi järgmisel korral oma juuksuri käest, kas ta saaks teha sulle särahoolduse. Nii tuleb ka sinu juuksevärv paremini esile. Lisaks tee vähemalt kord nädalas juuksemaski – “toidetud” juuksed on säravamad.