Kõrgete kontsadega jalanõude mugavamaks muutmiseks. Teipides plaastriga kolmanda ja neljanda varba omavahel kokku, väheneb kõrgest kontsast varvastele tekkinud valu ja surve, sest nende kahe varba vahel kulgeb närv, mis valu tunnetamisel olulist rolli mängib.

Rakkude tekke vältimiseks kannal. Kui paned kannale kas rakkude ärahoidmiseks või juba tekkinud rakkude katmiseks tavalise plaastri, leiad selle üsna sageli ja peatselt hoopis oma talla alt. See ei püsi ju kuidagi paigal! Pikad, üle kannakõõluse (ülalt alla) ulatuvad plaastriribad aga ei libise kuhugi.

Rindade “tõstmiseks”. Kui kannad lahtise seljaga kleiti ilma rinnahoidjata, siis võid rindade “tõstmiseks” ja kindlalt paigale sättimiseks kasutada leukoplaastriribasid. Kinnita plaastririba rinna alla keskele ja kinnita üle rinna sellisesse kohta, kus see sinu jaoks sobiv tundub ning kleidi alt välja ei paista. Pole rinnahoidjat, pole ka probleemi, et see kleidi alt välja piiluma hakkab. Siiski, see nipp sobib hästi vaid väikeserinnalistele naistele.

Täiusliku lainerijoone joonistamiseks. Kleebi plaaster kergelt silmalaule nii kaugele ripsmejuurtest, kui laia joone soovid joonistada. Joone serv jääb terav ja konkreetne.

Kortsude ennetamiseks. Kleebi endale enne magamaminekut leukoplaastrist otsa ette X-kujuline rist. See hoiab naha paigal ning väldib pikemas perspektiivis kulumudevahelise kortsu teket.

Allikas: Pure Wow