Kas rulle tuleks valida vastavalt juuste pikkusele?
Rullide valikul peaks lähtuma sellest, kui suuri lokke ja millist volüümi soovid. Mida väiksem rull, seda väiksem lokk. Suuremad rullid annavad sulle rohkem lainelikumad ja volüümikamad lokid. Seega vali rullid vastavalt sellele, millist tulemust soovid.

Kuidas juukseid lokitamiseks ette valmistada?
Jällegi sõltub rullidest, mida kasutad. Kui kasutad kuumi rulle, peaksid kindlasti kasutama kuumakaitsespreid. Plastrulle kasutades niisuta juukseid eelnevalt näiteks juustesse jäetava palsamiga (mis samal ajal annaks ka volüümi).

Kui juuksed on lokitamiseks ette valmistatud, millised on järgmised sammud?
Jaota juuksed sektsioonidesse – need ei tohiks olla laiemad, kui rullid ise. Kindel taktika on keerata juuksed rulli suunaga tahapoole, teha kõigepealt seda pea keskelt ja siis korrata sama külgedel.

Kui kauaks peaks rullid juustesse jätma?
Kui kasutad kuumi rulle, peaksid need juustesse jätma seniks, kui nad on täielikult jahtunud. Plastrulle peaks kõigepealt fööniga „kuumutama“ ja seejärel laskma jahtuda (see võtab u 15 minutit). Märgadesse juustesse keeratud rullid peaks eemaldama alles siis, kui juuksed on täielikult kuivanud.

Kuidas tulemust viimistleda?
Kui rullid on eemaldatud, piisab tavaliselt juukseharja ja -laki kasutamisest. Kui tulemus on kahune või lendlev, kasuta veidi niisutavat juukseseerumit.

Allikas: Fashionista