Kõik salendavad protseduurid ühes kohas

Kehakeskuse juhataja Gretel Triisa teab omast käest, kui laastavalt võib mure kaalu pärast mõjuda naise enesehinnangule. Kui ta omaenda figuurimuredele abi otsides oli jooksnud mööda ilusalonge, proovinud kõikvõimalikke salendavaid hoolduseid ja dieete ning küsinud nõu toitumisnõustajatelt, tundis ta ühel hetkel, et aitab! Aeg on küps sellise koha loomiseks, kus oleksid koos kõik kõige paremad, tõhusamad, trimmivad, salendavad tselluliidiravid ning keha vormivad protseduurid koos individuaalse toitumisnõustamisega, sest ilma läbimõeldud menüüta on ideaalseid tulemusi raske saavutada.

„Eelmise nädala salenemisprogrammi läbinu kaotas 5 kg, kõhult 11 cm ja puusadelt 15 cm,” Gretel Triisa.

Iga naine on eriline

Kehakeskuses lähenetakse igale murele individuaalselt. Kõikidele protseduuridele eelneb konsultatsioon, mille käigus selgitatakse välja saleneja probleemsed piirkonnad. Lähtuvalt eesmärkidest koostatakse personaalne salenemisprogramm koos toitumisspetsialisti nõuannetega. Kuna paljud salenejad ei taha kaalu peale astuda, on kõige parem mõõta tulemusi mitte kilodes, vaid sentimeetrites.

Keskmiselt jääb ühe hoolduse hind 25–35 euro vahele, täpne summa pannakse paika konsultatsiooni käigus. Gretel Triisa sõnul pole niisama mõtet raha raisata — ka omalt poolt tuleb vaeva näha. Eriti käib see toitumise kohta, sest salenemisprotseduuridega saavutatud tulemuste püsimine on otseses seoses inimese eluviisiga. Ääretult tähtis on kogu kuuri vältel juua ohtralt vett, sest see aitab soovitud tulemuseni jõuda kiiremini ning seda hiljem ka hoida ja säilitada.

Salenemine vajab pühenduvust

Üks intensiivne salenemiskuur kestab 3–4 nädalat, mille jooksul teostatakse sõltuvalt soovitud eesmärgist u 15 hooldust. Üks hooldus võtab aega 1-2 tundi ning parima tulemuse saavutamiseks peaks salongi külastama iga nädal vähemalt 2–3 korda. Regulaarselt ka mõõdetakse ning vastavalt sellele kohendatakse vajadusel hooldusprogrammi protseduure. Kasulik on teada, et menstruatsioon või antibiootikumikuur võib olla mõne hoolduse puhul vastunäidustatud ning seetõttu on väga tähtis saleneja ja spetsialisti koostöö ja usaldus. 90% salenejatest otsustab salenemiskuuri kasuks, kuid võimalik on valida ka ühe õhtu salenemispakett, mille käigus saab vähendada ümbermõõtu soovitud kehapiirkonnast 3–6 cm. Selline hooldus kestab keskmiselt kaks tundi ning sobib eelkõige neile, kel on vaja ennast enne mõnd tähtsat üritust kiirelt vormi saada.

Kõikidele klientidele on esimene konsultatsioon tasuta!

AUGUSTIKUUS KÕIK SALENEMISPROGRAMMID -20%

Peamised Rotermanni Keha- ja Salenemiskeskuses teostatavad protseduurid:

LPG-tselluliidimassaaž mõjutab naha aluskudet: elavdab pindmist vereringet, lümfiringet ning stimuleerib lipolüüsi ja ainevahetust. LPG tulemusena väheneb tselluliit, paraneb naha ja aluskoe elastsus, intensiivistub jääkainete eemaldumine organismist ning suureneb vastupanuvõime stressile ja haigustele. Paranenud vere- ja lümfiringe tulemusena eemaldatakse kuhjunud jääkained organismist neerude kaudu. Protseduuride tulemusel muutub naha pind siledamaks ning väheneb probleemsete piirkondade ümbermõõt.

Vacumshape tselluliidiravi võitleb probleemsete piirkondadega ja nn rasvataskutega (rasvavoldid puusadel ja kõhul). Tõstab naha elastsust, muudab naha pringimaks, taastab figuuri pärast sünnitamist ning vähendab märgatavalt venitusarme.

Ultraheliprotseduur kavitatsioon mõjub rasvkoele nagu kirurgiline rasvaimu. Spetsiaalse aparaadiga tekitatavad madala sagedusega ultrahelilained kutsuvad rasvkoes esile nn kavitatsiooniefekti: mikromullikeste moodustumise (lad. k Cavitas – tühjus). Need suurenevad mõõtmetes, pehmendavad rasva ning lõhestavad adipotsüüdi (rasva rakukaitse) membraani. Tänu sellele laguneb rasva säilitamise reservuaar ning töödeldud kohas ei ole enam rasva ladestumine võimalik.

Laserliposaktsioon on tõhus meetod kehakontuuride vormimiseks, kui treeningud ja dieet ei anna piisavat tulemust. Uue generatsiooni rasvkoe vähendamiseks kasutatav külmlasersüsteem (cold laser) kahandab rasvarakke ilma kahjustusteta ja kõrvaltoimeteta. Protseduur sobib nii naistele kui ka meestele ning kõikidele kehapiirkondadele (v.a naistel rinnapiirkond).

Krüolüpoksatsioon (krüolüpolüüs) on uuenduslik valutu metoodika, mis külmaga mõjutades aitab vabaneda rasvaladestustest. Rasvakurdude lokaalne jahutamine võimaldab füsioloogilisel, loomulikul viisil ja organismi koormamata kiirelt ja efektiivselt kõhnuda.

Coldlipo on uus ja innovatiivne rasvarakke lõhustav külmmeetodil põhinev kehahooldus Coldlipo, mis aitab mõne nädalaga kaotada hulgaliselt liigseid sentimeetreid!

Kogemus: Gerle Oks, 33 a

Olen terve elu suhtunud kõikidesse ilu lubavatesse aparaatidesseväga skeptiliselt, kuid igal naisel on oma kehaga mõni kana kitkuda. Minu nõrgaks kohaks on talje, mille nõtkusele on oma jälje jätnud kaks ülitoredat last ja mida ei ole suutnud raseduseelsesse vormi trimmida ükski trenn. Kui kuulsin Kehakeskusest ja kõikidest nendest protseduuridest, otsustasin proovida. Esimese kuuga kaotasin taljelt 7 cm — ma ei uskunud oma silmi! Minu töö hõlmab tegelemist mitme ettevõttega ning püüan üle päeva kindlasti trennis käia. Lisaks võtan regulaarselt juurde Kehakeskuses pakutavaid protseduure ja tulemus on kahekordne! Praegu külastan kohta juba rohkem enesetunde pärast ja saavutatud tulemuse hoidmiseks. Mida vanemaks naisterahvas saab ja mida aktiivsemat elu ta elab, seda rohkem on tal vaja leida aega iseendale. Kõik need asjad annavad mulle jõudu järgmiseks päevaks ja palju positiivset energiat, mida saan omakorda pühendada lastele, äridele ja klientidele. See on minu aeg! Eestis on nii palju aktiivseid naisi, kes ei pööra iseendale ja oma kvaliteetajale piisavalt tähelepanu — seda ei teinud paarkolm aastat tagasi ka mina. Soovitan Rotermanni Kehakeskust kõigile.

Vaata ka Keha- ja salenemiskeskuse kodulehele.

Jaga
Kommentaarid