Suudeldud huuled
Olgem ausad, aastavahetus on see õhtu, mil šampanjaklaas sinu käest ei lahku. Seega ei saa isegi loota, et huulepulk kogu aja veatuna püsib. Lahendus? Muuda ebatäiuslikkus stiilseks! Kasuta oma lemmikut punast huulepulka ning hajuta selle piirjooned vatitikuga.

Ekstreemne lainerijoon
Lainerijoonele võid alati kindel olla, kuid muuda silmameik seekord põnevamaks ning pikenda joont mõned millimeetrid, luues ekstreemne kassisilma efekt nagu Jill Stuarti hiljutisel moeetendusel.

Roosad silmad
Kui sul on sinised või rohelised silmad, toovad roosad toonid sinu silmavärvi eriti hästi esile. Kui sul roosat lauvärvi pole, kasuta suitsusilma efekti loomiseks laugudel hoopis põsepuna. Ka roosa huulepulk töötab, kuid ka seda kanna silmadele lauvärvipintsliga.

60ndate stiilis ripsmed
Tahad luua lihtsa, kuid igapäevasest jumestusest siiski erilisema tulemuse? Kanna ripsmetele ohtralt ripsmetušši. Kuna suur kogus tušši võib ripsmetele tükke tekitada, hoia läheduses ka väike ripsmehari, et tulemust ühtlustada. Kui soovid kunstripsmeid kasutamata veelgi efektsemat tulemust, puuderda ripsmetuši kihtide vahele ripsmetele õrnalt läbipaistvat puudrit.

Hõbedane pilk
Millal siis veel oma kõige sädelevamad ilutooted välja otsida, kui mitte nüüd? Vaata ka siit, kuidas kanda sädelevat lauvärvi nagu tõeline professionaal. Tähtedest inspireeritud silmameigiks leia hõbedane silmalainer, sulge silmad ja tõmba joon ülevalt alla – kulmudest peaaegu põskedeni. Hoia silmi veel 30 sekundit kinni, et laineril kuivada lasta. Teise variandina kanna pilkupüüdvaks tulemuseks hõbedast lainerit silma sisenurka.

Pastelsed silmalaud
See on justkui peojumestuse kirjutamata reegel, et haarame alati tumedate toonide järele, kuid miks mitte proovida vahelduseks pastelseid värve? Mary Katrantzou moeetendusel kasutati modellidel just pastelseid lauvärve. Intensiivseks tulemuseks kanna kõigepealt silmalaule niiske lauvärvipintsliga valget lauvärvi ning seejärel pastelset tooni selle peale.

Kõik fotod: Vida Press

Allikas: Byrdie