Business Insider määras Meghan Markle'i Givenchy kleidi, mille autoriks briti disainer Clare Waight Keller, maksumuseks 135 000 dollarit. Cambridge'i hertsoginna Catherine kleit läks maksma ligikaudu 434 000 dollarit.

Kuningliku protokolli järele ei tohtinud Meghani kleit austusest Catherine kõrgema positsiooni vastu maksta ligilähedaselt sama palju kui Catherine oma. Eugenie kleit jälgib oma maksumuselt ilmselt sama joont.

Eugenie pulmakleit võib maksumuselt jääda ilmselt Catherine ja Meghani kleidi vahele, olles väärt miinimum 135 000 dollarit. Arvestades sellega, milline on tema positsioon kuninglikus peres ja mis sidemed on tal Londoni moemaastikul, on tõenäoline, et pulmakleit on spetsiaalselt temale disainitud. Kangad võivad olla pärit ükskõik kust peaks olema vaja neid tellida – nii oli ka Meghani pulma kangaste allika puhul. Arvestades Eugenie ambitsioonikaid moevalikuid, jääb tema pulmakleit väga kaugele minimalismist, mille peale Meghan panustas. Igasugune pitsi ja tikandite kasutamine, mille naine ilmselt valib, tõstab kleidi hinda veelgi enam.

Eugenie tunneb, et ta on väärt "suurt kuninglikku pulma kõikide rüüsidega" ning "hetke tähelepanu keskmes", seega vaadates eelmisi kuninglikke pulmi, tähendab see imetlusväärset pulmakleiti, millega kaasneb korralik hinnasilt.

Allikas: Harper's Bazaar