Õlgadeni ulatuv lõikus, mis nägu raamib, stiliseerib ennast ise ning lisab hõrenevatele juustele kohevust. Kui värvid juukseid, ära kasuta liiga tumedat tooni, sest loomulik juuksevärv muutub vananedes tegelikult heledamaks.

Löö silmad särama

Kanna silma sisenurkadesse natuke šampanjatooni või pärlmutterjat lauvärvi. See paneb silmad koheselt särama ja su nägu tundub palju elavam. Eriti hästi mõjub nipp naiste puhul, keda vaevavad silmade ümber kaarduvad tumedad rõngad.

Naerata!

Aja möödudes muutub hambaemail poorsemaks ning plekid ja värvimuutused on kergemad tekkima. Kuid kohvist täielikult loobuda pole siiski veel põhjust. Poest ostetud valgendavate vahendite asemel soovitame sul kasutada kurkumit. Kui soovid, uuri oma hambaarstilt hammaste valgendamise kohta.

Pea meeles: päikesekaitse, päikesekaitse, päikesekaitse!

Päike võib su nahka kahjustada rohkem, kui arvata oskad. Kui kahju on juba sündinud, kasuta selle leevendamiseks – juuspeente kortsude ja nahapaksendite silendamiseks – retinooli sisaldavaid kosmeetikatooteid. Ning kaitse nägu edasise kahju eest niisutava kreemiga, mis sisaldab päikeskaitsefaktorit.

Koori sageli

Eemalda näolt regulaarselt surnud naharakud, kasutades selleks spetsiaalset koorimiskreemi. Ära unusta, et puhas ja sile nahk on nagu laitmatu lõuend, millele saab kanda kauni meigi.

Korrigeeri kulmud

Vananedes muutuvad kulmud õhemaks. Näe nendega vaeva ja täida nii, et nad näeksid välja samasugused nagu nooruses – kui tunned, et sinu jaoks käib see üle jõu, usalda kosmeetikut. Kui tahad püsivamat tulemust, kaalu püsimeigi tegemist.

Kasuta näomaske

Ühes tükis kangast näomaskidel on rida eeliseid, olenemata sellest, milline on sinu näonaha tüüp. Kasuta teepuumaski, mille C-vitamiinisisaldus paneb su näo eriliselt särama. Tee sellest oma iganädalase ilurutiini osa ning esita vabandusena, et saaksid end pisut hellitada.

Kaota silmaalused kotid

Silmaalused kotid on aeglustunud vereringe tulemus. Mõnikord juhtub selline asi vananedes ning midagi polegi parata. Tupsuta nimetissõrmega silmaaluste piirkonda kofeiini sisaldavat silmaümbruskreemi ning juhi sinna kogunenud vedelik sel moel liikvele.

Allikas: Pure Wow