Avasta juukseklambrite ilu

Üks või kaks juukseklambrit on ilus, aga kui neid on 10, 20 või 30, on tulemus hoopis midagi erilist! See on lihtne soenguvõte, mille tippjuuksurid on juba ammu avastanud – nüüd on sinu kord!

Kuidas soengut teha?

Liina Heck: Kasutasin Kristjaana juustes esmalt Sebastian Professionali läikevärvi Cellophanes Champagne Blond, et tuua esile tema loomulikku juuksevärvi. Juuksehoolduseks kasutasin Sebastian Professionali TRILLIANCE'i läikesarjast šampooni ja palsamit ja juustesse jäetavat Sebastian Professionali juukseõli Dark Oil. Seejärel kinnitasin juuksed pehmesse krunni, vormisin kätega soengu ning kinnitasin paljude klambritega. Lisaefekti saamiseks võiks kasutada ka kivikestega klambreid, mis kunstvalguse käes kaunilt kiiskavad. Viimistlusvahenditeks kasutasin Erupteki, et juustele mahtu juurde anda ja lõppviimistlusena Re-Shaperi ning Shine Shakeri juukselakke.

Moelavade lemmikefekt

Märgade juuste efekt on soengumoes hetkel ülipopulaarne ja oma moeetendustel kasutavad seda disainerid üle kogu maailma. Tuleb välja, et ka sina ise saad seda trendikat look'i hõlpsalt luua!

Kuidas soengut teha?

Liina Heck: Valmista juuksed ette nagu eelmise soengu puhul. Selle poolenisti kinnipandud soengu efekt seisneb erinevates struktuurides – läikiv pind ning õhuline ja kohev struktuur. Kinnita pooled juuksed õrna patsi ja kaunista soovitud juukseklambritega. Efektsemaks tulemuseks võid taaskord eelistada kivikestega säravaid klambreid. Lõpuks „pintselda” soeng üle läikevahendiga – kasutasin märja efekti tekitamiseks Resinteki ning otstesse mahu ja kohevuse andmiseks Erupteki.

Soengute valmistamisel kasutati Sebastiani tooteid:

Modell: Kristjaana Mere
Jumestus: Elery Artus
Soengud: Liina Heck/Ilusalong Intersalon/Sebastian