US Weekly sõnul kohtusid nad esimest korda 2017. aasta septembris Balmorali lossis ning Harryl oli hea meel, et tema tüdruksõber ja lähedased nii hästi läbi said. Pärast kihlumist antud intervjuus mainis Meghan, et Harry valmistas teda kuningannaga kohtumisteks ette ning Meghani arvates oli imeline näha kuningannat läbi oma kihlatu silmade. See andis võimaluse peale suure austuse vaatenurga näha kuningannat ka läbi selle armastuse, mida laps tunneb oma vanaema vastu. „See kõik aitas mul teda paremini mõista ning muidugi tundsin ka suurt austust, et sain võimaluse veeta aega nii imelise naisega,“ sõnas Markle.

Kuninganna korgid armastavad teda

Samas intervjuus rääkis Harry, et kuninganna armastatud korgidega ei ole ta kunagi hästi läbi saanud, vaid koerad on tema peale alati ainult haukunud. Samas kui Meghan tuppa astub liputavad koerad rõõmsalt saba ja magavad rahulikult tema jalgade juures. See on ka oodatav, sest Meghan on suur loomaarmastaja ning ta on võtnud enda juurde kaks varjupaiga koera, kellest ühe pidi ta kahjuks Inglismaale kolides kodumaale jätma.

Kuninganna ja Meghani esimene avalik esinemine toimus tähtsal üritusel

Naised astusid esimest korda koos avalikkuse ette 12. märtsil, kui tähistati Rahvaste Ühenduse aastapäeva. Kohal olid ka teised kuningapere liikmed ning Harry ja Meghan seati istuma just kuninganna taha.

Ta andis Meghanile oma õnnistuse

Märtsis andis kuninganna ametliku heakskiidu noorte abielu plaanidele. Leidus arvamusi, mille kohaselt oli kuninganna sel korral vähem entusiastlik kui Kate Middletonile õnnistust andes. Arvamused tulenesid sellest, et Kate’ile heakskiitu andes, oli kuninganna nimetanud teda usaldusväärseks ja armastatuks. See kõik oli siiski teises kontekstis ning mõlemad heakskiidu dokumendid oli tegelikult väga sarnaselt sõnastatud.

Nad pidasid koos aru noorte pulma lilleseade üle

Vanity Fairi sõnul pidas Meghan korduvalt kuningannaga nõu pulmade üle, et kõik saaks kuninglikule pulmale kohaselt tehtud. „Meghan on väga asjalik ning soovis väga palju ise teha. Ta oli mitmete kuninganna plaanidega nõus, kuid lillede osas olid tal ka omad nõudmised,“ rääkis allikas Vanity Fairile.

Guyle sai osaks autosõit koos kuningannaga

Meghan ja kuninganna armastavad mõlemad loomi ning seega ei tasu imestada, et kuninganna võttis lahkelt Meghani koera Guy enda autosse. Samas on see väga suur au, sest isegi Meghan ei ole saanud kuningannaga kahekesi aega veeta. Guy on üks kutsikatest, kelle Meghan võttis kodumaal varjupaigast.

Värske hertsoginna harjutab koos kuninganna assistendiga

Samantha Cohen on kuninganna assistent, kes juhendab Meghanit kuningliku eluga kohanemisel. Tööd on palju, aga kõike tehakse samm-sammult. Kuninganna teab juba varasemast kogemusest, mis võib juhtuda, kui uusi tulijaid piisavalt ei juhendata. Kuningliku eluga käib kaasas palju reegleid, mis on pika aja jooksul välja kujunenud, ning Meghanilt ei oodata nende kõigi teadmist enne, kui neid talle õpetatud pole. Selleks ongi tal kõrval juhendaja.

Nende esimest ühist üritust saatis edu ning sinna kuulus ka pidžaamapidu

Meghani ja kuninganna esimene avalik üritus, kus nad vaid kahekesi osalesid, oli silla avamine Cheshire’is, mille juurde kuulus veel Chesteri teatri avamise tähistamine ning lõunasöök raekojas. Väljasõdu sisse kuulus ka ööbimine kuninglikus rongis, mis tähendas kuninglikku pidžaamapidu koos kuningannaga.

Sarnane huumorimeel

Paistab et armastus loomade vastu pole naiste ainus ühine joon, vaid neid ühendab ka sarnane huumorimeel, mille kaudu leidsid nad kiiresti ja kergelt kontakti. Meghan jättis oma peigmehe vanaemale kohe hea mulje, kui näitas välja, et on tark, viisaks ning õpihimuline. Kuningannale avaldas muljet tema entusiasm tulevase eluviisi vastu ning lähedase allika sõnul ootab kuninganna just sellist entusiasmi oma pereliikmetelt.

Allikas: Harper's Bazaar