Kõigepealt tänas ta Reese Witherspooni ja Luara Derni, oma sõpru ja kaasosatäitjaid sarjas „Suured väiksed valed“, ning mainis Susan Sarandoni, Jessica Lange’i, Meryl Streepi ja teisi näitlejaid, keda ta on kaua imetlenud.

„Soovin tänada teid kõiki murranguliste etteastete eest, mida olete oma karjääri jooksul teinud, ja öelda, kui imeline see on, et tänapäeval saab meie karjäär kesta kauem kui 40aastaseks saamiseni,“ ütles ta pisarsilmil. „Sest 20 aastat tagasi olime praeguseks eluetapiks kõrvale heidetud, aga enam see nii pole. Oleme tõestanud ning need näitlejad ja paljud teised tõestavad, et oleme kanged ja vägevad ja elujõulised.

Ma anun vaid, et filmitööstus ei hülgaks meid, sest viimaks jutustatakse meie lugusid. See on alles algus ja olen nii uhke, et olen osa kogukonnast, mis seda muutust algatab, kuid ma palun stsenariste, režissööre, stuudioid ja sponsoreid, et te suunaksite oma kire ja raha meie lugudesse. Oleme tõestanud, et saame hakkame, et suudame seda jätkata, aga ainult tööstuse toetuse ja raha ja kirega.“

Jaga
Kommentaarid