Ajasta oma duši all käik muusika järgi. Vali lugu, mille kestus vastab sellele, kui palju sul pesemiseks aega on. Nii on sul lõbus ja arusaadav ülevaade ajast ja sellest, kuidas seda efektiivselt ära kasutada. Muusika kuulamiseks kasuta veest ohutule kaugusele asetatud nutitelefoni või bluetooth kõlarit.

Multitasking ja multifunktsionaalsed tooted

Trendikas ilutoimetajate nipp on kasutada korraga juuste juurtel šampooni ja otstes palsamit, ning loputada mõlemad üheaegselt välja. Palsamit tulekski juuksejuurtest kaugel hoida, sest see muudab peanaha liiga rasuseks. Kui su juuksed vajavad erilist hoolt, peaksid palsamil enne selle välja loputamist laskma viis minutit toimida. Tee samal ajal muid asju - "koori" keha, raseeri jalgu, pese nägu…

Lush Godiva tahke šampoon. 8,90€

Põhjalikku pesemist vajavad peamiselt vaid peanahk ja juuksejuured, ülejäänud juuste puhtaks saamiseks piisab ka loputamisel alla voolavast šampoonist. Samuti võid proovida kaks-ühes tooteid, mis juukseid puhastavad ja toidavad.

Kasuta raseerimisel dušiõli - tulemus jääb siledam ja õli toidab nahka, seega ei pea sa jalgu pärast kreemitama. Viis minutit taas säästetud!

Kuidas oleks jaheda dušiga?

Ära kasuta liiga kuuma vett. Ära külmeta ka! Hoia mõnusalt soe hommikumantel käeulatuses ja proovi pesta toatemperatuuril veega. Nii ei teki sul kiusatust duši alla liiga kauaks mõnulema jääda.

Jäta mõni päev vahele

Mõtle järgi, kas käid iga päev duši all vajadusest või harjumusest? Kui õues ei ole just meeletult kuum ilm ning sa ei tee iga päev intensiivset trenni, ei ole ka igapäevane dušiallkäik otseselt kohustuslik.

Batiste Tropical kuivšampoon (50ml). 2,40€

Samuti ei tasu unustada, et võid duši all käia ka pead pesemata. Juukseid võib vahepeal turgutada kuivšampooniga või sättida need näiteks šikilt krunni.

Allikas: Byrdie