Iga rõivas peidab endas lugu. Anne & Stiiliga jagasid oma vastuvõtutualettide saamise lugusid need, kelle kleidid on läbi aastate üldsusele silma paistnud – riigikogu liige Heidy Purga, Tartu kunstimuuseumi direktor Signe Kivi, Eesti teenusmajanduse koja juht Evelyn Sepp, ajakirjanik Mai Palling, eesti.ee toimetaja Eda Allikmaa, moefotograaf Laura Nestor, tekstiilikunstnik Piret Kartus, kirjastaja Tiina Kaalep ja Tallinn Music Weeki peakorraldaja Helen Sildna.

Sinine

on olnud presidendi vastuvõtu populaarsemaid värvitoone läbi aegade. Mis tõstab ühe sinise kleidi esile teiste siniste seast? Me aimame, et õige on lasta sel värvil lihtsalt särada. Oluliseks saavad lõike lihtsus ja aksessuaaride vähesus.

Kaunis Carmen

Supermodell Carmen Kassi saabumine selles efektses Michael Korsi kleidis tekitas toona rahva seas kahinaid ja etiketipolitsei lahkas teemat põhjalikult. Praegu võib kleidi disaini nimetada pigem lihtsalt kenaks kui kõmuliseks.

Must

võib olla nii kaitsev kui ka müstiline. See värv võib muuta naise autoriteetseks, kuid sama kandja ka lihtsalt nahka panna. Musta peab taltsutama ja vormima – see on üks enim siluetti rõhutavaid värve. Musta tooni puhul mängib suurt rolli ka materjal. Võib suhtuda mänguliselt ja kasutada metallikdetaile või rõhuda eri materjalide kooslusele, nagu matt versus satään või läikiv lateks.

Kaunis graafika

Musta ja valge läbipõimitud kooslus tundub näiliselt lihtne ja kindla peale minek. Ometi on ka siin hea disaineri pilk tähtis. Nende absoluuttoonide omavahelised kontrastid võivad mõjuda üsnagi jõuliselt ja defineerida nii kandja karakterit kui ka tema kehavorme.

Jaga
Kommentaarid