Kuulujutud tema rasedusest ringlesid mitmeid kuid, kuid ei Kylie ega ükski tema lähedane isik ei avaldanud, kas need on üldse tõesed. Alles pärast lapse sündi kinnitas noor ema Instagramis ja YouTube’is, et tal on tütar ja selgitas, miks ta raseduse ajal privaatsust eelistas.

„Palun vabandust, et hoidsin teid kõigi oletuste keskel teadmatusse,“ kirjutas ta. „Mõistan, et olete harjunud, et võtan teid kõigile oma teekondadele kaasa. Rasedus oli aga üks, mida ma otsustasin maailma pilkude all mitte ette võtta.

Teadsin, et mul oli vaja valmistuda elu tähtsaimaks rolliks kõige positiivsemal, stressivabamal ja tervislikumal viisil, mida tean. Mul polnud plaanis mingit üllatust, mingit kõrgelt tasustatud avalikustamist. Teadsin, et mu beebi tunneb mu iga stressi ja emotsiooni, nii et otsustasin teha seda mu pisikese ja meie õnne nimel nii.“

Lapse isaks on Kylie poiss-sõber Travis Scott. Naine jagas YouTube'is oma rasedusest vändatud lühifilmi, mis sööstis kohe platvormi populaarseimate videote etteotsa.

Jaga
Kommentaarid