Väidetavalt tunneb prints Harry end just seetõttu võimetuna Meghanit aitama. “See on pannud Harry ja Meghani suhtele pinge peale,” ütles anonüümseks jääda sooviv allikas Us Weeklyle.

“Harry tunneb suurt pinget seetõttu, et ta ei saa olukorda midagi parata. Mehe jaoks on olnud raske hoida Meghanit kõige halva eest eemal. See on aga tõeline proovikivi nende suhtele,” lisas allikas.

Näiteks on palju pinget tekitanud kõiksugused lood, mis puudutavad Meghani ja Catherine läbisaamist. Kõneaainet on tekitanud ka tõsiasi, et Meghani juurest on lahkunud kaks töötajat: Samantha Cohen ja Melissa Touabti.

Lisaks on ka Meghan ise väga häiritud, sest peab suu kinni hoidma. “Meghan on alati toetunud oma arvamusele ja öelnud, mida asjast arvab,” ütles allikas väljaandele. Niisiis on väga raske iseseisva loomuga Meghani jaoks olla selles rollis, et talle lihtsalt lajatatakse ja ta peab kõik ära kannatama.

Avalikkuse ees figureerides paistab Meghani ja Harry vahel kõik korras olevat. Näiteks hiljuti käis Sussexi hertsoginna Briti moeauhindade jagamisel.

Allikas: Vanity Fair