Šikk ülikond

Juba mõnda aega moelavadel jalutanud riietus on jõudnud sel kevadel eriti tugevalt daamide teadvusse. Kindlasti soovitan ülikonda kanda ilma triiksärgita, pigem napi maikasärgi või negližeelaadse õrna topiga. Jalanõudeks sobivad nii madalad kingad, tossud kui ka tikk-kontsaga jalatsid. Versatiilne ja mugav komplekt, kuid nõuab kandjalt midagi sellist, mida poest ei saa – sobivat hoiakut!

Kõrge värvel on popp

Vastukaaluks terve dekaadi jagu võidutsenud madala värvliga pükstele, mis näitasid detailselt, kes mis värvi stringe armastab, on üle naba ulatuv püksiserv juba mõnda aega mõjunud kui suur sõõm värsket õhku. Lisaks kõigele pikendab sedalaadi püksipaar sinu jalgu ning vormib puusad erakordselt naiselikuks.

Kõrge või madal konts?

Kingade valikuga saad määrata oma komplekti iseloomu. Madal meesteking toob rahu ning kontsad lisavad särtsu.

Vana hea teksa

Kuluteksa oma vanas headuses on igati au sees. Ja mitte niivõrd teksalaadsest kangast, stretšist, läikivad, lukkudega, lõhkised või muudmoodi “peaaegu-teksad”, vaid see kõige õigem sinine DENIM.

Õrn lavendel

Igal hooajal on üks värvitoon, mis hakkab teistest palju rohkem meeldima. Lavendlile sobib ideaalseks kaaslaseks näiteks smaragdroheline.

Laiad püksid

30ndatest pärit šikk lõige toimib siiani! Laiale püksisäärele sobib suurepäraselt vastukaaluks pullover või lihtsa vormiga T-särk. Muide, viimaks ometi on sussid saanud teiste jalanõude seas arvestatava staatuse ja annan ametliku loa, et nendega võib julgelt õue minna!

Lõbusad 1990ndad

Värviline teksatagi on nii 90ndad ja samas nii lõbus! Sobib suurepäraselt päikesest õhetava naha katteks soojadel suveõhtutel. Tekitab isu vaadata järele vanu “Beverly Hills 90210” osi. Roosa huulepulk võiks ka taskus olla...

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2018. aasta mainumbris.

Jaga
Kommentaarid