Parim valik: pikad ja laiad viigipüksid

Sellised püksid tasakaalustavad laiade säärte abil visuaalselt keha proportsioone – sinu laiad puusad ei tundu enam sugugi nii laiadena! Eelista kõrge pihaosaga pükse – nii rõhutad eriti oma peenikest pihta.

Kui su keha meenutab liivakella...

Parim valik: alt laienevad püksid

Loodus on andnud sulle kurvid – alt laienevate pükste abil saad need suurepäraselt esile tuua! Kui kannad ka kõrgete kontsadega kingi, pikendad visuaalselt jalgu.

Kui oled õunakujulise figuuriga...

Parim valik: kõrge pihaosa ja kitsaste säärtega püksid

Õunakujulise kehaga naistel on tihti peenikesed jalad ja miks neid laiade säärte sisse peita – too need hoopis kitsaste pükste abil esile. Kõrge pihaosa aga garanteerib, et su kõht tundub lamedam – kõik, mis peab, on pükste sees peidus! Parimal juhul ulatub pükste pihaosa sinu talje kõige peenema osani.

Kui sul on poisilik figuur...

Parim valik: efektse vöökohaga püksid

Kui sul ei ole naiselikke vorme, siis võid need hõlpsalt efektse vöökoha abil luua – vööd, krooked ja kõik muu selline, mis aitab pihta paremini defineerida, on nüüdsest su uued parimad sõbrad!

Kui oled väikest kasvu ja kõhn...

Parim valik: sirgete säärtega peaaegu pahkluuni ulatuvad püksid

Sellised püksid on sinu jaoks ideaalsed lihtsal põhjusel – need muudavad sind visuaalselt pikemaks. Kuna oled lühike, võib õige pikkusega pükste leidmine olla tõeline väljakutse, aga alati võib püksid ka lasta lühemaks teha (või seda ise teha).

Kui oled pikk ja peenike...

Parim valik: laiad ¾pikkuses kulott-püksid

Kõik naised, kes on pikemad kui 180 sentimeetrit, teavad seda – õige pikkusesega pükse on väga keeruline leida. Väljapääs? Kanna pükse, mis peavadki lühemad olema. Praegu väga trendikad kulotid on suurepäraseks alternatiiviks ja neil on hulgaliselt boonuseid – kanna neid koos kontsakingade, tossude või kõrge säärega saabastega. Nendega sobivad praktiliselt kõik jalanõud.