Ühekordsed kunstripsmed

Sa ei pea liimima laugudele tervet rida kunstripsmeid, piisab ka mõne üksiku “tutikese” liimimisest silma välisnurkadesse ning soovitud efekt ongi juba saavutatud. Võta oma kunstripsmed pintsettide vahele, pista need õrnalt liimi sisse ning lase liimil paar sekundit kuivada ning aseta soovitud kohta. Ära karda, vaid kontrolli mõne aja pärast üle, et see ikka hästi kinnitus. Lisa silmalainerit, kasuta õrnalt ripsmekoolutajat ja lisa tušši. Voilá!

Ripsmeseerumid

Kandes seerumit igapäevaselt ripsmetele, hakkavad ripsmekarvad oluliselt kiiremini kasvama ja juba õige pea võid hakata nautima komplimente – pikemad ripsmed looritavad pilgu ning seda ei jäeta märkamata. Samas, pead olema väga järjekindel, sest seerumite toime avaldub vaid pideval kasutamisel. See aga nõuab kuudepikkust pühendumist.

Ripsmepikendused

Ripsmepikendused on küll tüütud, kui pead palju reisima ja iga kahe-kolme nädala tagant hoolduses käima, aga need on ka suurepärasteks abimeesteks, kui sulle ei meeldi igapäevaselt end meikida. Hästi valitud ripsmetehnik aitab sul valida enda jaoks ideaalse pikkuse ja tihedusega pikendused ning aitab luua loomuliku tulemuse. Miinus? Paigaldus võtab keskeltläbi kaks tundi ja iga mõne nädala tagant tuleb veeta umbes tunnikese hoolduses...

Allikas: The Coveteur