On üldteada fakt, et must värv mõjub rõivastuses salendavalt, olles samal ajal ka üheks kõige universaalsemaks värviks (sel põhjusel võiks igal naisel garderoobis olla ka vähemalt üks “väike must kleit”). Mis puudutab aga kleidi pikkust, siis see võiks ulatuda kindlasti üle põlvede – nii tood oma kurvid esile kõige naiselikumal moel. See reegel kehtib nii igapäevaselt kui ka pidulikumal puhul kantavate kleitide kohta.

Kõrge värvliga teksapüksid

Teksad ei pruugi just sageli visuaalselt salendavalt mõjuda ja selle põhjus on kaunis proosaline – ei osata valida sellist paari, mis ideaalselt istuksid. Kui otsid aga just visuaalselt salendavat paari, siis vali sellised, mis oleksid kõrge värvliga – need ei “lõika” sind puusadelt pooleks ja peidavad kõik, mis kõhu- ja puusapiirkonnas üleliigne, tõmmates ka kõhu sisse. Lisaks rõhutavad need naise keha kõige peenemat kohta – pihajoont.

Pikk vest

Pikk vest muudab visuaalselt saledamaks iga kandja, lisaks peidab see ka kõik, mille suhtes end ebakindlalt tunned (eelkõige probleemne puusa- ja taljepiirkond). Seega – alati kindel valik!

A-lõikeline seelik

Sarnaselt väikesele mustale kleidile võiks iga naise garderoobis leiduda ka A-lõikeline seelik, mille ülaosa muudab taljeosa väikesemaks ja annab su figuurile ülinaiseliku kuju. Seeliku pikkuse saad ise valida.

7/8 pikkuses püksid

Laiad 1970ndatest inspireeritud kulottpüksid võivad ju äärmiselt trendikad olla, aga maksimaalselt salendava efekti loovad hoopis kitsamad ja sirgete säärtega püksid, mis ulatuvad peaaegu pahkluuni. Lisaks jälgi, et püksid oleksid pigem kõrge värvliga. Tundud saledam – moevooludest hoolimata!

Allikas: Who What Wear