Esimene samm: ettevalmistus
Kogu kokku vajalikud vahendid: küpsetuspulber, õunasiidriäädikas ning vabalt valitud maitsetaimed. Pooride puhastamiseks ja toksiinidest vabanemiseks sobivad nii petersell, lagritsajuur kui ka piparmünt. Kui sul on kuiv ja tundlik nahk, siis võid kasutada hoopis rahustavat kummelit. Maitsetaimi võib muidugi ka omavahel segada.

Teine samm: puhastus
Kergeks koorimiseks ja sügavaks pooride puhastamiseks on sul tarvis vaid küpsetuspublrit ning vett. Sega kokku 2 tl küpsetuspulbrit ja 1 tl vett ning määri see ringjate liigutustega masseerides oma näonahale. Masseeri 1 minut, seejärel loputa. See samm aitab vabaneda surnud naharakkudest.

Kolmas samm: aurutus
Aja vesi potis keema, eemalda see kuumalt pliidiplaadilt ning lisa sinna kuivatatud või värskeid maitsetaimi. Kummardu veekausi kohale, hoides oma nägu umbes 30 cm kaugusel veest. Aseta pähe rätik ning hoia seda nii, et sellest tekiks sinu peast kuni küünarnukkideni väike telk. Hoia ja auruta 5-10 minutit.

Neljas samm: kuivatus
Tupsuta oma nägu puhta rätikuga kuivaks - mida õrnemast materjalist rätik, seda parem sinu nahale.

Viies samm: õunasiidriäädika kasutus
Nüüd, kus mustus on pooridest eemaldatud, kasuta viimase lihvi andmiseks õunasiidriäädikat, mis toimib kui näotoonik. Õunasiidriäädikal on antiseptiline ja bakterivastane toime, mis tasakaalustab sinu naha pH-taset. Sega omavahel võrdne hulk õunasiidriäädikat ning vett, kanna see vatipadjakese abil näole.

Kuues samm: niisutus
Kanna näole vabalt valitud niisutavat seerumit. Kui soovid looduslike vahenditega jätkata, vali E-vitamiinide poolest rikas naturaalne kookosõli.


Allikas: Byrdie