Signe, mis tunne on pidada oma sünnipäeva koos riigi sünnipäevaga?

Tegelikult on see olnud väga tore! Kusjuures vastuvõtul on sageli olnud teisigi, kes samal päeval sündinud. Näiteks Andres Keevallik, eelmine Tallinna Tehnikaülikooli rektor ja minu ekskolleeg. Alati oleme löönud klaase kokku ja soovinud nii enda kui ka Eesti sünnipäevaks kõike head!

Kuidas on läinud rektori ametiketiga arvestamine kleidi loomise juures?

Algul oli tõepoolest tunne, et rektori ametiketi kleidiga sobitamine võib osutuda keeruliseks. See näis esmapilgul kiirgavat jõulist mehelikkust ja kahtlesin, kas ma suudan seda välja kanda. Hiljem ametikette võrreldes hindasin Kunstiakadeemia oma kõigist kaunimaks, see eristus selge vormiga ning sobitus kenasti nii naise kui ka mehe piduliku riietusega. Rektoriketi sulandamine oma komplektide juurde muutus pigem toredaks väljakutseks.

Kas oskate ka teiste külaliste meeldejäävaid komplekte esile tuua?

Väga paljud vastuvõtukülalised on olnud meeldejäävad. Seepärast ei tahaks kedagi konkreetset nimetada. Minu jaoks on küll ilusad, aga igavamad kallihinnalised välismaa labelid. Kunstnikuna eelistan Eesti disaini, käsitööd ja põnevat vintage’i, aga ka glamuurset taaskasutust ja omaloomingut.

Jaga
Kommentaarid