Kuidas kontsadel õigesti käia
30ndatesse jõudes ei tohiks kontsadega käimine sinu jaoks enam probleemne olla ning oled selgeks saanud, kuidas kontsadel õigesti liikuda.

Rinnahoidja tüüp, mis sulle kõige paremini istub
Tõsi, rindade suurus võib elu jooksul varieeruda, kuid sa peaksid oma keha nii hästi tundma, et tead, milline rinnahoidja sinu kehatüübiga kõige paremini istub.

Millised on sinu signatuurehted
Kas eelistad klassikalist, minimalistlikku või suurt ja uhket statement-ehet? Kas kannad kulda või hõbedat? 30ndaks eluaastaks tead, milliseid ehteid eelistad.

Millised lõiked sulle sobivad ja millised kindlasti ei sobi
Kas sulle sobivad midi-pikkuses seelikud või pigem lühemad lõiked? Kas sulle istuvad nurgelised vormid või lendlevad ja vaba lõikega rõivad? Millises pikkuses püksid sinu figuuri enim kaunistavad? 30ndaks eluaastaks peaksid teadma, milliseid rõivaid nõuab sinu figuur.

Sinu lemmik teksalõige, -pikkus ja -bränd
Kitsad? Alt laienevad? Niinimetud boyfriend-lõige? Milline peaks olema nende pikkus? Millise on sobilik ülaosa? Tee see kõik endale enne kolmekündendaid selgeks ja sa ei pea teksade valimisele enam iial tunde kulutama.

Millised värvid sulle kõige paremini sobivad
Värvidega eksperimenteerimine on igati okei, aga sul peab olema selge, millised värvitoonid sulle sobivad, su näo elama panevad ning jumet tõstavad. See on eriti oluline neile, kes armastavad internetis shopata - pead olema kindel, kas see toon sulle üldse sobib!

Kleidilõige, millele võid alati kindel olla
Igal naisel on vähemalt üks kleidilõige, mis talle väga hästi istub: olgu see A-lõikeline, maani, pikkade varrukatega või liibuv kleit, võimalusi on palju! Kui sa tead, milline neist sulle kõige paremini sobib, siis aitab see sul kleitide virvarris paremini orienteeruda ja valikut tehes õiges suunas liikuda!

Kuidas rõhutada keha parimaid omadusi ja kuidas varjata neid, mis sulle enda juures ei meeldi
Hea stiilitunnetuse saladuseks on teadmine, mida enda juures rõhutada ja mida varjata. Tee endale selgeks, mis sulle enda keha juures kõige enam meeldib ning tõsta see riietudes esile. Kui sulle näiteks ei meeldi enda käsivarred, vali pigem pikemate varrukatega esemed.

Milliste trendidega kaasa minna ja millistega mitte
30ndaks eluaastaks peaksid end juba niivõrd hästi tundma, et näed trendide juures kohe ära, millistega neist soovid kaasa minna ja millised vahele jätta, millised sulle võiksid sobida ning millised mitte. Domineerima peab sinu enda stiil, mitte üleüldised trendid.

Allikas: Who What Wear