Vegan-dieedid

Kuigi need on madala rasvasisaldusega (täiuslikud reitele), jääb neis vajaka üliolulistest rasvhapetest, mis naha tervena hoiavad. Teisisõnu lisab see sinu näole mitu aastat. Kui oled vegan või plaanid seda, tarbi kindlasti oliiviõli või linaseemneid, mis annavad nahale seestpoolt vajalikku niisutust.

Kõrge valgusisaldusega dieedid

Olgu, see on kaalulangetamiseks üks efektiivsemaid dieete ning paljud personaaltreenerid vaid seda soovitavadki. Kuid liigne valgutarbimine võib organismis tõsta märkimisväärselt naha vananemist soodustavate vabade radikaalide taset. Seda eriti loomaliha happelisuse tõttu. Kui tarbid päeva jooksul palju valku, tasakaalusta seda aluseliste toiduainetega nagu mandlid, muud pähklid või tofu. Või vali juurviljau nagu brokoli, lehtkapsas ja spinat, et hoida naha pH taset kontrolli all.

Madala rasvasisaldusega dieedid

Sina, küpsisesõber! Sinu külmkapis võivad esikohal olla „madala rasvasisaldusega“ jogurtid. Sa võid iga päev kana süüa ning suudad peast öelda porgandis sisalduva rasva koguse (?!), kuid ära unusta oomega-rasvhappeid. Need on naha niiskustaseme hoidmise eksperdid. Kalamaksaõli toidulisandid aitavad taastada ka naha kuivust. Toitudega, millele on peale märgitud „madala rasvasisaldusega“, tuleks ettevaatlik olla. Rasva võib neis tõesti olla 0 %, kuid selle arvelt on neis tunduvalt rohkem suhkrut ja soola. Mõlemad mängivad naha vananemises olulist rolli. Seega, loe alati põhjalikult, mida üks või teine toode täpsemalt sisaldab.

5:2 dieet

Paastupäevad võivad sinu puusadelt mõned sentimeetrid küll kaotada, aga keelates kehale toitu, ei saa ka nahk igapäevaseks toimimiseks vajalikke toitaineid, et püsida särav ja niisutatud. Kui dieeti siiski proovida soovid, lisa menüüsse rohkelt rauda, kalamaksaõli ning vitamiinirikkaid toidulisandeid.

Allikas: This Is Powder