Oma rakenduse hiljutises “Küsimused & vastused” videorubriigis andis Kardashian-Jenneri perekonna noorim liige teada, et tema hetkekaaluks on 61,7 kilo. “Kaalusin väga pikka aega püsivalt 54,4 kilo ja olin ülipeenike,” sõnas ta hiljuti väljaande Teen Vogue andmetel. “Aga see on okei, sest mulle meeldib, kui luudel on ka veidi liha.”

Amy Schumer: 68 kg

Amy Schumer andis 2015. aasta Emmy galal USA telesaatejuhile Ryan Seacrestile oma kaalu teada. Samal õhtul viis ta koju ka väärtusliku auhinnakarika.

Kourtney Kardashian: 52,6 kg

Lühikest kasvu telestaar ja kolme lapse ema paljastas, et võttis pärast tütre Penelope sündi 2012. aastal alla enam kui 20 kilo. Pärast kolmanda lapse, poja Reigni sündi andis ta teada, et kaalub 52,6 kilo. Kuigi laste isa Scott Disick naljatas kord Kardashianite telesarjas, et naise ideaalkaal oleks 42 kilo (mehed, pange tähele: see pole naljakas), arvame, et Kourtney on vägagi kaunis ema.

Kolumbia kaunitar, kes on tuntud oma kurvika keha ja rolli eest teleseriaalis “Modern Family”, teatas hiljuti ajakirjale Allure antud intervjuus, et keeldub kaalumast vähem kui 59 kilo. “Minu tagumik ja rinnad lähevad siis väiksemaks,” teatas ta. “Kui sul on Ladina-Ameerikas väike tagumik, pole sind olemas.”

Mila Kunis: 52 kg

Imeilus näitlejanna kaotas 2010. aastal oma rolli jaoks thrilleris “Must Luik” üheksa kilo ja ta ei suutnud oodata, et oma vana kaalunumber tagasi saada. “Ma nägin välja nagu Gollum,” ütles ta, viidates “Sõrmuste Isanda” hirmuäratavale tegelaskujule. Veidi julm, aga me nõustume, et Mila näeb parem välja, kui tema luudel on veidi rohkem liha.

Danielle Fishel: 48,5 kg

2014. aasta filmi “Boy Meets Girl” staar võttis ette Twitteri, kui õelutsejad ütlesid, et ta nägi oma 2013. aasta oktoobris aset leidnud pulmas paks välja: “Inimesed ütlevad, et ma olin oma pulmas paks. Te olete kõige kohutavamad inimesed planeedil! Ma kaalun 48,5 kilo ja olen 150 cm pikk. Teie oletegi põhjus, miks maailmas levib anoreksia,” säutsus ta, hiljem lisades: “Vahemärkus: plaanin oma mesinädalatelt koju tulla, kaaludes 136 kilo #love #goodfood #adultbeverages #allday”

Zoe Saldana: 52,2 kg

Lühikest kasvu näitlejanna tõmbas endale palju tähelepanu, kui ajakiri Allure ilmutas 2013. aasta juunis esikaane tema pildi ja pealkirjaga “52,2 kilo jonni ja südamevalu”. “Just nii palju ma kaalungi. See on miski, mida ma ei saa kontrollida. See on see, kes ma olen,” sõnas ta, kaitstes naine USA telekanali NBC jutusaates ajakirja toimetajate otsust kaanele just selline lause panna. “Ma ei arva, et eesmärk oli minu kaalule põhirõhk panna. Usun, et asja mõte oli öelda, et kuigi olen kaalult kerge, olen väga tugeva iseloomuga inimene.”

Amanda Bynes: 61,2 kg

Mässumeelne staar on üsna avalikult piinelnud oma välimust puudutavate probleemide küüsis, tehes meeleavaldusi nii oma kaalu kui soovi kohta minna ilukirurgide noa alla. “Hakkan end kohe meikima. Kaalun 61,2 kilo, olen juurde võtnud! Pean kaaluma 45,” säutsus ta Twitteris, laadides ka üles foto endast pesus. See eesmärk pole just kõige tervislikum, arvestades, et Amanda on 170 cm pikk.

Katy Perry: 59 kg

Kuigi seksikas lauljanna justkui kiirgab enesekindlust, on ta tunnistanud, et minevikus on teda kimbutanud negatiivsed mõtted oma välimuse osas. “Kaalun üldjuhul alati 59 kilo, mis on minu arvates täiesti okei. Kui olin noorem, olin sama pikk nagu praegu, aga kaalusin enam-vähem 66 kilo,” rääkis 170 cm pikk kaunitar ajakirjale Elle.

Andie MacDowell: 62,5 kg

58aastane kaunitar pole kunagi pidanud vajalikuks oma kurvide pärast vabandada ega tee seda ka nüüd. “Ma kaalun enam-vähem 62,5 kilo ja tunnen end üsna hästi,” ütles ta 2010. aastal. “Kui saad vanemaks, hakkab nägu üha enam loid välja nägema. Just seetõttu usun, et näen viie lisakiloga palju parem välja.” Kui just lisakilod on need, mis panevad Andie vanuses naise nii hea välja nägema, siis palun meile juustuburgerid!

Kim on tuntud oma kadestamisväärsete kurvide tõttu, kuid ta nägi kõvasti vaeva, et kaotada veidi enam kui 20 lisakilo, mille ta esimese rasedusega juurde võttis. Ta andis ajakirjale People teada, et kaotas neist suurema osa Atkinsi dieediga. 157 cm pikk superstaar on öelnud, et kaalus enne emaks saamist 53 kilo, kuid me kõik oleme näinud, kui head need üksikud lisakilod tema peal välja näevad.

Tyra Banks: 73 kg

Ta võib küll olla endine modell, kuid Tyra on uhke, et ta pole piitspeenike. Samal ajal, kui mitmed modellid peidaksid end pärast seda, kui neid on kaalutõusu pärast kritiseeritud, otsustas Tyra aastal 2007 hoopis ajakirja People kaanel poseerida pealkirjaga: “Kas see on tõesti sinu arvates paks?”. 178 cm pikkune kaunitar on tunnistanud, et tema kaal on aastatega kõikunud, kuid ta on tunnistanud, et oma karjääri kõrghetkel kaalus ta siiski keskmisest supermodellist 10-15 kilogrammi rohkem. Lisaks pole ta teinud saladustki, et võttis pärast karjääri lõpetamist kiirelt enam kui 13 kilo juurde. “Mul on vihkajatele öelda vaid üht: suudle mu paksu tagumikku!” on telesaatejuht öelnud.

Allikas: Fox News