Mindy Kaling
Mindy ajab ema retsepti järgi kookosõli potis kuumaks, kannab selle juustesse ning mässib juuksed rätikusse. Väidetavalt on tegemist indialaste ilunipiga, mis paneb juuksed läikima!

Erin Heatherton
Victoria's Secreti modell Erin määrib kookosõli nii näole kui juustesse ning kiidab selle antibakteriaalset toimet.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth on suur kookosõlifänn ning kasutab seda enda sõnul ohtralt: nii kehal, näol kui ka toidu sees. Muuhulgas soovitab ta kookosõliga suud loputada - hoia kookosõli 20 minutit suus ning tulemuseks on säravvalged hambad ja korras suuhügieen!

Gisele Bündchen
Gisele kasutab kookosõli koduste magusate suupistete tegemiseks, muuhulgas ka vegan-koogi tegemiseks. Kõik, mida sul vaja läheb, on kakaopulber, kookosõli ja datlid ning saad köögikombaini abil lihtsa magusa koogikese.

Suki Waterhouse
Modell Suki Waterhouse kannab kookosõli enne magamaminekut juustesse, tänu millele on juuksed hommikuks värsked, pehmed ja niisutatud.

Miranda Kerr
Mirandat võib ilunippides alati usaldada! Kookosõli kasutab ta igapäevaselt, täpsemalt neli teelusikatäit päevas: salatitel, roogades ning rohelise tee sees. Väidetavalt aitab kookosõli kehakaalu alandada...

Angelina Jolie
Angelina kasutab kookosõli isegi rohkem kui Miranda Kerr ning tema mõõdab selle koguseid hoopis supilusikaga. Muuhulgas alustab Angelina igat oma päeva veidi rohkem kui supilusikatäie kookosõli söömisega.

Jennifer Aniston
Brad Pitti kaasadest rääkides - Jennifer Anistoni lemmiktoiduks on nacho-tšipsid, mida ta kodus ise valmistab, mätsides need üleni kookosõlisse.

Blake Lively
Kaunite kiharate poolest tuntud Blake Lively soovitab kookosõli just juukseotstele kanda ning seejärel see šampooniga maha pesta - kookosõli pidavat neid tervena hoidma.

Emma Stone
Emma kasutab naturaalselt kookosõli oma kehal, sest tema nahk on teiste vahendite vastu allergiline. Lisaks eemaldab ta kookosõliga ka meiki, kuna sellel on antibakteriaalne toime ning näonahk jääb pärast pesu eriti mõnusalt kookose järele lõhnama!

Kourtney Kardashian
Kourtney laulis kookosõlile kiidulaulu oma blogis, kus mainis, et kasutab kookosõli igapäevaselt. Ta põhjendab seda sellega, et kookosõli mõjub tervisele igati hästi: see kiirendab su ainevahetust, aitab langetada kaalu, tugevdab immuunsüsteemi, vähendab magusaisu ning niisutab nahka, muutes seda tugevamaks ja pärssides nii kortsude kui ka voltide teket. Lisaks teeb ta tervislikuks magustoiduks kookosõlist pudingut, kasutab kookosõli oma juustes ning kreemitab sellega igapäevaselt ka oma keha.

Lykke Li
Rootsi lauljatar Lykke Li kasutab sarnaselt teistele kookosõli nii juustes, näol kui ka oma kehal, kuid lisaks paneb ta seda ka oma kohvi sisse.

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne kasutab kookosõli aga meikimiseks - tema soovitus on kanda seda highlighter-ina põskedele. Lisaks on ta kookosõli kohta öelnud, et see on tõeline taevane kingitus. Tuleb nõustuda!

Fotod: Scanpix
Allikas: 4 All Minds And Bodies