Ostupidu toimub homme Tallinnas, Juurdeveo 26 asuvas Sarapuu Kirbukas. Moodsate kauplejate päralt on päikeseline teine korrus. Meigihuvilistele valmistab rõõmu jumestaja Maarja-Liisa Kajanus, kes teeb soovijatele tasuta meigi ja jagab oma teadmisi. Need, kes tulevad ostlema koos lapsega, võivad arvestada meeldiva lastetoaga, kus laps leiab kindlasti tegevust. Ja see, kes tunneb, et aeg on šoppamisest pisut puhata, saab Sarapuu kohvikust osta kohvi ja teed ning mekkida maiustusi.

Uksed avatakse juba hommikul kell 11 ja pidu saab läbi kell 18. Tund pärast uste avamist ehk kell 12 loositakse kõigi ostjate vahel välja kümme kinkekotti kosmeetikaga.


Riideid müüvad naised, kelle stiil pälvib alati tähelepanu ja kes on oma garderoobist toonud müüki põnevaimad palad. Oma riided panevad müüki raadiohääl Maris Järva, stilist Jana Hallas, fotograaf Meisi Volt, moeblogija Emilia Elizabeth, meigikunstnikud Loore ja Reet Härmat, ajairjanik Mari-Liis Helvik, moeblogija Kätriin Kübar, ajakirjanik Tiiu Suvi, moeblogija Evelin Ojamets, moekunstnik Perit Muuga, moeblogija Getri Mitt ja ürituse korraldaja Stella K. Wadowsky. Lisainfo stellarium.ee