Luban, et uuel aastal hakkan korralikult trennis käima. Kui siiani olen käinud, nagu jumal juhatab, siis uuest aastast võtan trenniasja korralikult ette. No kohe nii kolm korda kuus võiks käia. Varem vist käisin isegi tihedamini.

Luban, et uuel aastal ei joo enam alkoholi. Vana-aastaõhtul ehk võtan veel, aga uuel kindlasti mitte. Siis on hea arvet pidada, et oot, mis päevast alates ma nüüd ei joogi?

Uuel aastal kulutan vähem raha tühja-tähja peale. Luban teha rohkem tööd ja olla samal ajal rohkem oma perega koos. Jah – rohkem olen tööl, aga rohkem ka kodus. Nii saame rohkem raha perele ja siis on võimalik ka seda rohkem kulutada.

Uuel aastal ütlen naisele, et armastan teda rohkem kui enne, sest eelmisel aastal ei teinud ma seda piisavalt. Uuest aastast viin prügi ilma ütlemata välja ja parandan külmkapi ukse ära. Jah, selle ukse parandan kindlasti ära uuel aastal.

Proovin helistada rohkem vanaemale ja isale ja emale ka. Mitte ei oota, et nemad mulle helistavad ja ma ei saa kõnet vastu võtta, sest olen tööl, vaid võtan kohe vastu ja valin ise numbri ja küsin, kuidas läheb. Kindlasti rohkem kui sel aastal. Külas käin ka rohkem ja külla kutsun neid ka rohkem!

Luban, et kirjutan kolme laulu asemel seitse.

Jaga
Kommentaarid