Kellukese-laadsete varrukatega toppi kandes on pilke püüda imelihtne. Kombineeri see koos oma lemmikute liibuvate pükstega ja tunne end suurepäraselt, sest kannad üht hooaja kõige suuremat trendi.


Pluus Zara 49,95

Ruudukujuline siidist sall on tõeline klassik ja nüüd, kui oled selleks piisavalt küps, kannad selle eriti hästi välja. Seo sall kaela kombineerides seda naiseliku kontorikleidi või hoopis nädalavahetusel triibulise t-särgiga (ja hakka juba parem kohe prantsuse keelt õppima).

Rätt Dolce & Gabbana, 145.-

Esmapilgul võib see tunduda üks neist trendidest, mida kõik üle 22aastased peaksid vältima. Reaalsuses aga aitab õhuke kombinee-kleit varjata mitmeid probleemseid piirkondi (eeldades, et sul on seal all ka suurepärane vormiv pesu) ja näeb ka õhtuti kandes tõeliselt seksikas välja.


Kleit Zara, 79,95

Kui oled harjunud pigem kandma kleite, on suurepärane aeg ka jumpsuiti kandmiseks! Kui sa juba otsustasid seda trendi proovida, tee seda korralikult. Vali ühetoonilise kombinesooni asemel hoopis mõni ägeda mustriga variant ja oledki oma kamba kõige säravam täht.


Kombinesoon Stella McCartney, 1225.-

Sinu riidekapis võiks sisalduda vähemalt üks paar tumedaid teksapükse, mida saad kanda nii tööl pintsakuga kui vabal ajal hõljuva pluusi või ka lihtsa T-särgiga. Vali selline lõige, mis sinu figuuriga kõige paremini sobib. Eriti trendikad on hetkel pahkluuni ulatuvad püksid.


Teksad Zara, 29,95