„Beverly Hills 90210”

Nabapluusid, teksatunked, väikesed ümmargused päikeseprillid… Lausa uskumatu on mõelda, kui palju sarnaneb telesarja stiil praeguse staarimoega. Paratamatult tekib küsimus, et kas populaarsete rõivakettide disainerid lahutavad päevast päeva meelt retrosarjadega?


Foto: Vida Press

„Sõbrad”

Kuigi „Sõprade” suurimad mõjutused avaldusid soengutes – eriti lühikese lõikusega sassis juustes, oli ka sarja mood uskumatu. Võib öelda, et riided olid soengutest isegi ajatumad. Kui vaadata mööda Phoebe ülemäära kihilisest riietumisest, siis Racheli ja Monica riidekapis leiduks nii mõndagi, mis ka praegu trendikas oleks. Näiteks kitsad topid, ideaalselt kehasse istuvad t-särgid ja liibuvad kleidid.


Foto: Vida Press

„Päästja koolikell”

Telesarjade osas on just „Päästja koolikell“ hiliste 80ndate ja varaste 90ndate stiili tõeline kehastus. Puhvis käised, erksavärvilised t-särgid, Cosby stiilis kampsunid, patšokid, riiete pleegitamine, silmapaistvad vestid ja kõrge lõikega trikood – selles seriaalis näeb seda kõike.


Foto: Vida Press

„Seks ja linn”

Vaieldamatult kõige moeteadlikum seriaal, kus sõbrannade pundi iga naine on iseteadliku stiiliga karakter. Carrie stiil on kujunenud lausa kultuslikuks, aga ka Charlotte’i korrektsed ja Samantha seksikad, kuid väljapeetud moevalikud on silmapaistvad. Praegu tundub kõige ajakohasem siiski Miranda praktiline ja mugav stiil…


Foto: Vida Press

„Ally McBeal”

Seda sarja võivad enamik inimesi mäletada küll tänu veidi hirmuäratavale tantsivale imikule, kuid see, kuidas seal kehastati kaasaegse inimese töögarderoobi, on muljetavaldav. Advokaat Allyl oli uskumatu võime kanda traditsioonilised seelikuga naiste ülikonnad selliseks, et need oleksid justkui Calvin Kleini kampaaniast pärit. Ka siis, kui need vahel kohtusaali jaoks liiga lühikesed olid...


Foto: Vida Press

Allikas: Fashionista