2. Ära alahinda tervikut. Vabariigi presidendi vastuvõtt ei ole kleidiparaad. Sobivad aksessuaarid, soeng ja meik peavad riietusega terviku moodustama. Teisisõnu, platvormtallaga postitantsuking, rannasandaal ja kontorikott ballikleidiga ei sobi.

3. Aksessuaaride valikul tuleks teha otsus, kas need moodustavad ülejäänud riietusega harmoonilise terviku (toon-toonis värvilahendus, sarnased materjalid) või pilkupüüdva kontrasti (kontrastvärvid, erinevad materjalid/läikiv/matt).

4. Vali riietus, mis sobib figuuriga. Modelli seljas hurmav kleit ei pruugi iga figuuriga sobida. Õigesti valitud tegumood ja kangas on hästiistuva riietuse alus.

5. Kui ostad valmis toote, veendu, et suurus on sobiv. Liiga väike või lohmakas riietus kandjat ei kaunista.

6. Mõtle riietusstiil põhjalikult läbi. Klassika ja rahvariided on kindla peale minek. Ekstravagantne ja trendikas lähenemine tõmbab kindlasti suurt tähelepanu. Siin on libastumisoht kui ka stiiliikooniks tõusmise staatus käega katsutavad…

7. Ära karda värvi. Juuste, naha ja silmavärviga sobiv värvitoon teeb imet. Minu arvates ei peaks lipuvärvid kaunistama peokleite, supitaldrikuid ja kahupiimakreeme.

8. Silm puhkab neil paaridel, kes omavahel riietuse stiili ja värvi osas terviku moodustavad.

9. Lihtsa kleidi puhul võid seda kanda ka mitmel vastuvõtul järjest. Vaheta ära aksessuaarid ja tee erinev soeng – saad täiesti uue ning värske tulemuse.

10. Maitse on alati subjektiivne – kõikidele ei saagi meeldida. Kui lähtud oma riietuses teadlikest ja hästi läbimõeldud valikutest või kasutad professionaalset abi, ei ole muretsemiseks põhjust.

Jaga
Kommentaarid