Kust kõik alguse sai

See pilt tekitab palju mõtteid ja tundeid – minu fantastilised vanemad oma pulmapäeval 1970. aasta mais. Sealt on kõik alguse saanud. Mul oli tohutult õnnelik lapsepõlv ja mu vanemad elasid koos kuni isa surmani. Mulle on ettepanekuid tehtud, aga abieluks pole veel läinud.

Nõuanne: õnnelik perekond ja lapsepõlv võib tänapäeva kontekstis tunduda kohati “ebanormaalne” – et seda näib nii harva ette tulevat. Oma vanemate pealt nägin, kui tähtis on leida enda kõrvale täpselt sulle sobiv inimene.

28aastane Merle hakkab blondiks

Esimest ja viimast korda elus värvisin end blondiks. Kuidagi tekkis mõte ja tegin selle teoks. Kõik naised ütlesid mind nähes, et blond on väga kihvt, ja mehed, et brünetina olen etem. Käisin blondina ringi umbes aasta. See oli tohutult keeruline, sest kuna olen looduse poolt tume, siis paistis väljakasv kogu aeg silma. Selle peitmisega oli tohutu jahmerdamine. Blondina kutsuti mind isegi filmicastingule, kus otsiti (blondi) Eva Brauni osatäitjat.

Brünetina tunnen end iseendana, parukaid leidub ka, nii et vajadust end heledaks värvida enam otseselt pole.

Nõuanne: öeldakse, et blondidel on lõbusam elu. Oma kogemustest võin kinnitada, et nii see ei ole. Teiseks: sa ei tea, mis sulle sobib ja mis mitte, enne kui sa järele ei proovi.

Jaga
Kommentaarid