Tartust pärit modell ja moeajakirjanik Tamara Orlova-Alvarez valis ürituseks Eesti disaineri Liina Steini kanaarikollase õhtukleidi, mida täiendasid käsitööna valminud tikand ja moelooja nahkrihmad.

Tamara Orlova-Alvarez

“Kuigi elan nüüd Londonis, kasutan igat võimalust, et Eestit rambivalgusesse tuua,” nentis naine. “Ajakirjanikuna olen kirjutanud ka Eesti moest ja disaineritest,” lisab kaunitar.

“Naomi Campbelli "Fashion For Relief" üritus on ideaalne paik Eesti talendi demonstreerimiseks ja olen väga uhke, et see roll sattus just minule. Sain selle kleidi kohta väga palju komplimente selle – see on tõesti üks imeilus kleit,” kiidab Tamara.

Tamara Orlova-Alvarez

Fotograaf ja kirjastaja Joe Alvarez lisab, et ürituse pidu algas pärast pooleteist tundi kestnud viivitust. "Mood oli vaheldumisi vapustav ja lonkav ning sisaldas palju poliitiliselt korrektseid tühje sõnumeid. Üldkokkuvõttes oli moeetendus lõbus, sisaldades hullumeelseid ja šokeerivaid numbreid, mis olid suurepärased kõnniteedele." Pidu oli mehe sõnul lärmakas ja lõbus ning šampanja voolas terve öö. "Kitsad teed põhjustasid taksode ja limusiinide ummikuid ja viivitusi liiklemises. Sellest hoolimata oli see suurepärane õhtu."

Paar päeva tagasi jagas Tamara ka Alexander Wang x Bella Hadid Magnumi jäätisepeost videot, kandes valget Ivo Nikkolo jakki oma erakogust.

“See mereväe poolt inspireeritud valge jakk on üks mu lemmikutest. Minu meelest kehastab see Eesti moe parimat külge,” kommenteeris naine postituses.