Modelliks saamisest. “16-aastaselt saatsin enda pildid MJ Modelsisse ja samal suvel lendasin kaheks kuuks Londonisse ning sealt sai kõik alguse.”

Esimesed eredad mälestused modellitööst. “Esimene kogemus, mis kõige eredamalt meeles on, oli minu esimene reis New Yorki, et kõndida Proenza Schouleri moe-show's. Seda ärevust ja adrenaliini, mis seal tekkis, on raske kirjeldada. Mul ei olnud vähematki aimu, milline moe-show telgitagune välja näeb ja kui palju inimesi tegelikult selle taga on.”

1990ndate supermodellidest ja sellest, et alla kindla summa ei olda valmis hommikul ärkama. Kas see on klišee või reaalsus? “Pigem klišee, tänapäeval ei ole need summad kindlasti enam võrreldavad 90ndatel makstud summadega. Kui keegi tänapäeval niimoodi käituks, siis ei tahaks arvatavasti keegi nendega töötada.”

Modelli argipäev moenädalate perioodil. “Kui on väga kiire aeg, siis tõusen umbes viiest üles ja lähen esimele show'le. Järjest on umbes neli show'd, enne igat (moeetendust – toim) tavaliselt kaks proovi. Show'de vahele võib jääda ka mõni casting. Pärast show'sid on õhtul/öösel fitting'ud ja tavaliselt saan alles hilja öösel magama.”

Vormis püsimisest ja lemmiktoidust. “Olen õnneks pärinud vanematelt head geenid. Kui peaksin pingutama oma vormi pärast, siis kindlasti seda tööd ei teeks. Mu lemmiktoit on ema tehtud hakklihakaste makaronide või kartulipudruga.”

Kõige ekstreemsem töö.Valentino kampaania pildistamine Bratislavas koos Michael Pudelckaga. Pildistamine toimus kolm päeva, mille ajal tabasid meid aprillikuus suur rahetorm ja külmakraadid. Meie tööd see ilmselgelt ei takistanud ja lühikesed tüllkleidid said ilmast olenemata pildistatud.”

Elukohaks New York. “Elan viimased kolm ja pool aastat New Yorgis. Eestis käin umbes iga ühe-kahe kuu tagant ja siis viibin Eestis kuni paar nädalat.”

Moeteadlikkusest. “Arvan, et olen üpris moeteadlik. Viimase nelja aastaga on ikka palju kõrva taha jäänud. Praegu ei näe ennast moemaailmas edasi töötamas kellegi teisena.”

Puhkusest. “Puhkasin terve augustikuu koos sõpradega Eestis ja Kreekas.”

Kuhu edasi? “Sooviksin kunagi kindlasti mõne parfüümi kampaaniamodell olla.”

Fotod: modelli album